Αμόκ για το «Survivor 2» - 10.000 αγωνίζονται να μπουν στο παιχνίδι!

03.05.2017
Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor έχει γίνει το ... όνειρο 10.000 Ελλήνων, που επιθυμούν σαν τρελοί να πάρουν μέρος στο δεύτερο κύκλο του, που βρίσκεται στα σκαριά από το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, από τους 2.000.000 που παρακολουθούν το παιχνίδι, οι 10 χιλιάδες ονειρεύονται να βρεθούν στη θέση του ... Ντάνου!

Άνεργοι άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα, καλλιτέχνες που είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν, αθλητές που χάθηκαν στο προσκήνιο και πολλοί άλλοι - ο καθένας για τους δικούς του λόγους - έχουν ξεκινήσει τις δικές τους προσπάθειες να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο, για τον Άγιο Δομίνικο ή όπου αλλού φιλοξενηθεί το ριάλιτι επιβίωσης.

Δεςν τους σκιάζει η πείνα, μηδέ οι κακουχίες! Η δημοσιότητα κι ο παχυλός μισθός είναι μεγάλο δέλεαρ. Το reality επιβίωσης λοιπόν, θα αποκτήσει sequel και σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του Σκάι, οι αιτήσεις των υποψηφίων που θα «επανδρώσουν» τη νέα ομάδα των Μαχητών ή όπως αλλιώς την ονομάσουν, αυτή τη φορά όταν ανοίξει η διαδικυακή φόρμα, θα ξεπεράσουν τις 10.000!