Έκοψαν στον αέρα τον Μπογδάνο την ώρα που έκραζε το... Survivor [vds]

02.05.2017
Αν και μάλλον δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι στην αρχή, τελικά το Survivor έχει αποδειχθεί χρυσωρυχείο για τον ΣΚΑΪ τόσο από πλευράς τηλεθέασης όσο και από πλευράς διαφημιστικών εσόδων οπότε δε μας κάνει καθόλου εντύπωση που έχει προτεραιότητα στον προγραμματισμό του καναλιού.

Το ίδιο φαίνεται ισχύει και για την καθημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη Survivor Panorama, η οποία προβάλλεται στις 4 το απόγευμα παίρνοντας σκυτάλη από το ΣΚΑΪ στις 3 με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Σήμερα όμως Τρίτη 2 Μαΐου ο δημοσιογράφος δεν κατάφερε καν να αποχαιρετήσει το κοινό αφού η εκπομπή του κόπηκε προτού ολοκληρώσει η συνεργάτιδά του να ολοκληρώσει το θέμα της γύρω από την εκπομπή «Μesternes Mester» της νορβηγικής τηλεόρασης, η οποία έχει άρωμα Survivor και γυρίστηκε στο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο Μπογδάνος είχε προλάβει να πετάξει ένα καρφί στην παραγωγή που επέλεξε τον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα κι όχι την Ελλάδα:

«Ερώτηση τώρα σε παρακαλώ Σοφία Τσίπα, επειδή ζούμε στην εποχή των επιζώντων. Γιατί δεν πήγαμε εμείς να κάνουμε το ελληνικό Survivor κάτω στην Πελοπόννησο και έρχονται οι Νορβηγοί να κάνουν Survivor στην Πελοπόννησο και φεύγουν οι Έλληνες να κάνουν Survivor στον Άγιο Δομίνικο; Κάτι τέτοια ακούνε και ζητάνε να έρθει ο Πούτιν στην Ελλάδα.»