Αντζελίνα Τζολί: Λύγισε μιλώντας πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιο [vds]

20.02.2017
Στην Καμπότζη βρίσκεται αυτές τις μέρες η διάσημη ηθοποιός μαζί με τα έξι της παιδιά, με σκοπό να παρουσιάσουν την τελευταία της ταινία, με τίτλο "First they kill my father", στην οποία εμπλέκονται ενεργά τα δυο μεγαλύτερα αγόρια της, Μάντοξ και Παξ.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης λοιπον, δημοσιογράφος του BBC της κάνει και την "απαγορευμένη" ερώτηση. Είναι σαφές ότι η Αντζελίνα Τζολί είχε επιτρέψει την ερώτηση αυτή, νιώθοντας προφανώς έτοιμη να κάνει το πρώτο δημόσιο σχόλιο για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, που σόκαρε όλο τον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβρη.

"Γνωρίζουμε ότι συνέβη ένα συγκεκριμένο περιστατικό που οδήγησε στον χωρισμό σας. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν έχεις πει κάτι σχετικά. Θα ήθελες να πεις κάτι;", ρώτησε η δημοσιογράφος του BBC. Με σπασμένη φωνή απάντησε η Αντζελίνα και το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου.

"Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα σχετικά με αυτό, εκτός από το ότι ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Και είμαστε οικογένεια. Και θα είμαστε πάντα οικογένεια. Και θα το ξεπεράσουμε αυτό και εύχομαι ότι θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατή οικογένεια μετά από αυτό".

"Ήταν πολύ δύσκολο. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου πέρασαν δύσκολα. Κύριο μέλημά μου είναι τα παιδιά μου, τα παιδιά μας. Είμαστε και θα είμαστε πάντα οικογένεια και έτσι το παλεύω. Πορεύομαι προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο να το ξεπεράσουμε και να σιγουρέψω ότι αυτό θα μας κάνει κατά έναν τρόπο πιο δυνατούς και θα φέρει πιο κοντά", συνέχισε η Αντζελίνα.

Στο μεταξύ η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ καλά κρατεί, με την υπόθεση για την τελική επιμέλεια των παιδιών να μην έχει ανατεθεί ακόμη.