20 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη Παραρά: Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη

07.02.2017
Μπορεί οι πιο πρόσφατοι να τους έχουν μάθει ως Ράδιο Αρβύλα τα τελευταία χρόνια όμως η ιστορία αυτής της παρεΐστικης εκπομπής ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του '90, στη Θεσσαλονίκη πάντα, με την εκπομπή "Κομφούζιο".

Βασικοί συντελεστές της εκπομπής εκείνης ήταν ήταν οι Αντώνης Κανάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης και Αντώνης Παραράς. Μια παρέα που έβαλε φωτιά στην ελληνική τηλεόραση, όμως χτυπήθηκε νωρίς από τον θάνατο.

Ο Αντώνης Παραράς πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997 και οι άλλοι δυο φίλοι, συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.» στην οποία αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής ερμήνευσαν τα αρχικά ως «Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς»

Φέτος συμπληρώθηκαν 20 από τον θάνατο του Αντώνη Παραρά και ο έτερος Αντώνης έκλεισε τη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα έκλεισε με μία συγκινητική αφιέρωση.

Ο Αντώνης Κανάκης συγκινημένος είπε:

«Σαν σήμερα είναι 20 χρόνια ακριβώς. Το 1994 ξεκινήσαμε το Κομφούζιο και δυστυχώς τρία χρόνια μετά ο Αντώνης "έφυγε" από τη ζωή και από τότε μέχρι και σήμερα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε όποια εκπομπή κι αν έχουμε, είτε το ΑΜΑΝ είτε το Ράδιο Αρβύλα, είναι αυτή την ημερομηνία να κλείνουμε τις εκπομπές μας με το να θυμόμαστε τον φίλο μας Αντώνη, ένα καταπληκτικό παιδί για όλους όσους τον γνώριζαν, πραγματικά μοναδικό παιδί. Σήμερα είναι και η επέτειος από τη γέννηση του Μπομπ Μάρλεϊ, του αγαπημένου καλλιτέχνη του Αντώνη, οπότε κλείνουμε έτσι το Ράδιο Αρβύλα».