Έδωσαν τα χέρια! Αυτοί είναι οι επώνυμοι παίκτες του Survivor! [photos]

26.01.2017
Το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον περιπετειώδη Σάκη Τανιμανίδη. Τα γυρίσματα του Survivor θα γίνουν στον Άγιο Δομίνικο και μία εκ των δύο ομάδων θα αποτελείται από επώνυμους.

Το δρόμο για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει ήδη οι 24 συμμετέχοντες για το Survivor, που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Ανάμεσά τους και 11 επώνυμοι διαγωνιζόμενοι που θα αποτελέσουν τη μια εκ των δύο ομάδων. Στο τέλος, μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους. αλλά και οι ψυχικές. ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.

Το Survivor Eλλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα( από Κυριακή-Τετάρτη στις 21.00).Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Δείτε τους επώνυμους διαγωνιζόμενους.