Είναι ή δεν είναι τσιγγάνα η Πάολα; Αποκαλύπτει γιατί είπε ψέματα

25.01.2017
Η τραγουδίστρια μας έχει ουκ ολίγες φορές μπερδέψει με τις δηλώσεις της. Αρχικά δήλωνε τσιγγάνα για να έρθει μετά και να το διαψέυσει. Τώρα αποκαλύπτει το λόγο του ψέματος.

Μιλώντας στο Γιώργο Λιάνη και την εφημερίδα «Real News» η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια για πρώτη φορά εξηγεί γιατί τους έπεισε όλους πως είναι τσιγγάνα:

«Μίλησα για το θέµα των Τσιγγάνων. Υποστηρίζω τους Τσιγγάνους. Ήθελα να πάρω κάτι από το βάρος που κουβαλάνε πάνω τους. Να το µοιραστώ. Να µοιραστώ τη σιχασιά που έχουν γι’ αυτούς οι άνθρωποι. Τον φόβο που σπέρνουν. Τα χρυσά τους δόντια. Τη βιαιότητά τους. Όλα όσα χλευάζουν οι άλλοι. Ήθελα να γίνω Τσιγγάνα, για το καλό των άλλων. Για να φύγουµε, δηλαδή, από τις προκαταλήψεις που έχουµε. Και έκανα απίστευτα πράγµατα. Κατ’ αρχάς καθόµουν στο σολάριουµ ώρες. Έγινα κατάµαυρη. Ντυνόµουν εξωτικά. Φόρεσα φούστες. Και το παραµύθι το έφαγαν όλοι. Αυτό το κράτησα µέχρι την τελετή του πατέρα µου. Κάλεσα στην τελετή µουσικούς µεγάλους, από παντού. Πόντιους τραγουδιστές. Χόρεψαν παλικάρια απ’ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους. Ο πατέρας µου έφυγε όπως του άξιζε. Όλο αυτό το τράβηξε σε βίντεο ο ιερέας του χωριού και το ανέβασε. Ηταν φίλος του πατέρα µου. ∆εν ήταν σωστό να τραβήξει βίντεο ο πάτερ. Κάποιοι, όλο αυτό που έγινε, το παρεξήγησαν. Είπαν ότι εγώ το διάλεξα, ως έθιµο των Τσιγγάνων. Δηλαδή, να γλεντάς στην κηδεία. Τα πράγµατα είχαν σοβαρέψει. Επρεπε να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και την είπα» δήλωσε η Πάολα.

Όσο για το ψέμα της αναφορικά με το θάνατο του πατέρα της, για τον οποίο έλεγε απλά πως έφυγεταξίδι σστην Αμερική αναφέρει:

«Έτσι, για να µη µε λυπούνται. Δεν µου αρέσει καθόλου να µε λυπούνται. Είναι το χειρότερό µου. Εγώ πιστεύω ότι ο πατέρας µου είναι κοντά στον Θεό. Τον βλέπω να µιλάει µε τον Θεό».

Διάβασε επίσης:

15 Έλληνες με τσιγγάνικες ρίζες