Η Πάολα παραληρεί: «Έκανα σολάριουμ για να πείσω ότι είμαι τσιγγάνα - Δεν είμαι»

25.01.2017
Δεν έχουμε λόγια να χαρακτηρίσουμε όλα όσα είπε η Πάολα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάνη και την εφημερίδα «Real News». Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια παραδέχεται ότι έκανε σολάριουμ, και πολλά άλλα, προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι είναι τσιγγάνα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη φυλή.

«Μίλησα για το θέµα των Τσιγγάνων. Υποστηρίζω τους Τσιγγάνους. Ήθελα να πάρω κάτι από το βάρος που κουβαλάνε πάνω τους. Να το µοιραστώ. Να µοιραστώ τη σιχασιά που έχουν γι’ αυτούς οι άνθρωποι. Τον φόβο που σπέρνουν. Τα χρυσά τους δόντια. Τη βιαιότητά τους. Όλα όσα χλευάζουν οι άλλοι. Ήθελα να γίνω Τσιγγάνα, για το καλό των άλλων. Για να φύγουµε, δηλαδή, από τις προκαταλήψεις που έχουµε. Και έκανα απίστευτα πράγµατα. Κατ’ αρχάς καθόµουν στο σολάριουµ ώρες. Έγινα κατάµαυρη. Ντυνόµουν εξωτικά. Φόρεσα φούστες. Και το παραµύθι το έφαγαν όλοι. Αυτό το κράτησα µέχρι την τελετή του πατέρα µου. Κάλεσα στην τελετή µουσικούς µεγάλους, από παντού. Πόντιους τραγουδιστές. Χόρεψαν παλικάρια απ’ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους. Ο πατέρας µου έφυγε όπως του άξιζε. Όλο αυτό το τράβηξε σε βίντεο ο ιερέας του χωριού και το ανέβασε. Ηταν φίλος του πατέρα µου. ∆εν ήταν σωστό να τραβήξει βίντεο ο πάτερ. Κάποιοι, όλο αυτό που έγινε, το παρεξήγησαν. Είπαν ότι εγώ το διάλεξα, ως έθιµο των Τσιγγάνων. Δηλαδή, να γλεντάς στην κηδεία. Τα πράγµατα είχαν σοβαρέψει. Επρεπε να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και την είπα» δήλωσε η Πάολα.

Επίσης, εφηύρε ότι ο πατέρας της δεν πέθανε, αλλά βρίσκεται σε ταξίδι στην Αµερική!

«Έτσι, για να µη µε λυπούνται. Δεν µου αρέσει καθόλου να µε λυπούνται. Είναι το χειρότερό µου. Εγώ πιστεύω ότι ο πατέρας µου είναι κοντά στον Θεό. Τον βλέπω να µιλάει µε τον Θεό».