Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον σπάει τη σιωπή της: Ο βιασμός και η δολοφονία του πατέρα της [photo]

25.01.2017
Σάλο προκαλεί η Πάρις Τζάκσον, κόρη του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, δηλώνοντας πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε. Μιλώντας για πρώτη φορά στο εμβληματικό περιοδικό Rolling Stone υποστήριξε ότι είναι προφανές πως ο «Βασιλιάς» δολοφονήθηκε.

Η Πάρις Τζάκσον ήταν μόλις 11 όταν ο Μάικλ Τζάκσον -σύμφωνα με τους γιατρούς - πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009, που προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

«Είναι προφανές» είπε χαρακτηριστικά «όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακούγεται σαν μια συνολική θεωρία συνωμοσίας, αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν».

Διαβάστε ακόμη: Αγνώριστη από τον καρκίνο η μητέρα της κόρης του Μάικλ Τζάκσον [photo]

Οπως γράφει η Daily Mail, η Πάρις Τζάκσον θέλει δικαιοσύνη. «Σίγουρα θέλω, αλλά είναι παιχνίδι σκακιού. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό τώρα». Παράλληλα η 18χρονη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού στα 14 της χρόνια γεγονός που την έκανε να κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας και να μπλέξει με ναρκωτικά.

Η αποτοξίνωση της σε θεραπευτικό κέντρο στη Γιούτα μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: 25 είδωλα που μπαινοβγαίνουν σε κέντρα αποτοξίνωσης [photos]

Σήμερα η έφηβη βγαίνει με τον 26χρονο Μάικλ Σνόντι και δηλώνει ότι θέλει να κερδίσει μόνη της τα χρήματα της και να μη βασίζεται στην περιουσία που της άφησε ο πατέρας της.

paradise

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Αυτόν τον καιρό εργάζεται σαν μοντέλο ενώ στα άμεσα της σχέδια είναι η ενασχόληση της με την υποκριτική.

Διαβάστε ακόμη: Τα 25+1 εξώφυλλα «σκάνδαλο» του θρυλικού Rolling Stone [photos]

Πάντως, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί, η Πάρις δεν έχει καμμία αμφιβολία ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ο βιολογικός της πατέρας ενώ τονίζει ότι σε όλη της τη ζωή νιώθει μαύρη. Και το ίδιο λένε όσοι τη γνωρίζουν πραγματικά παρά το κατάλευκο της επιδερμίδας της.

thanks for the shades and the flick cuzzooo 😚 @austinbrown

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on