Αθηνά Ωνάση: Τα "καυτά" φιλιά του Ντόντα και η διατροφή των 300.000 ευρώ [photos]

25.01.2017
Ο πρώην σύζυγος της ελληνίδας χρυσής κληρονόμου φαίνεται ότι έχει γυρίσει τη νέα σελίδα στη ζωή του για καλά! Και φροντίζει να το επικοινωνεί όσο πιο δημόσια μπορεί μέσω social media.

Η Αθηνά Ωνάση κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ύστερα από 11 χρόνια γάμου, με τις φήμες να θέλουν τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, τιμή της και καμάρι της μέχρι εκείνη τη στιγμή, να την έχει κάνει την κουτσουκέλα και εκείνη να μην θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό.

Μετά τον πρώτο καιρό που ο Ντόντα εμφανιζόταν μέσα στην κατάθλιψη προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα, φαίνεται ότι επανήλθε στον παλιό εαυτό του -και ακόμη καλύτερα- με έναν νέο έρωτα στη ζωή του.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος Ντενίζ Σεβέρο είναι η νέα σύντροφος του Ντόντα, η οποία, όπως η ίδια αλλά και εκείνος φροντίζουν να "διαφημίζουν" μέσω απανωτών αναρτήσεων στο Instagram, έχει άριστη σχέση με τη λατρεμένη κόρη εκείνου αλλά και τον γιο του. Για την ιστορία, ήταν η Αθηνά που στην ουσία μεγάλωσε τη Βίβιαν, ως δική της κόρη [φωτό κάτω]

Η έφηβη Βίβιαν, βέβαια, φαίνεται ότι έχει πολύ γρήγορα αποδεχτεί τη νέα της "μητέρα" και το διατυμπανίζει με αγκαλιές και φιλιά..

❤❤❤

A photo posted by Doda Miranda 🇧🇷 (@dodamiranda) on Jan 9, 2017 at 11:38am PST

❤️Lindas❤️

A photo posted by Doda Miranda 🇧🇷 (@dodamiranda) on Dec 21, 2016 at 3:21pm PST

Τη στιγμή που ο Αλβάρο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της εντυπωσιακή αγαπημένης τους, λέγεται ότι ζητά 300.000 μηνιαία διατροφή από την Αθηνά.

💏🌞

A photo posted by Denize Severo🌟🌻☀️🌶 (@denizesevero) on