Ιδού πώς είναι σήμερα η Χλόη Λιάσκου [photo]

22.12.2016
Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου η οποία σπάνια εμφανίζεται δημοσίως.

60 ετών σήμερα, η Χλόη Λιάσκου έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στη Lifo.gr και τον Αντώνη Μποσκοΐτη, από όπου και μερικά αποσπάσματα πιο κάτω, ενώ στο τέλος μία από τις φωτογραφίες του Πάρι Ταβιτιάν που αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η γνωστή πρωταγωίστρια.

Για την ιστορία, η Χλόη Λιάσκου, όπως υπογραμμίζει η ίδια, "έχει κάνει μόνο 12 ταινίες, όλες με τον Φίνο, όμως επειδή παίζονται συνέχεια ο κόσμος νομίζει ότι έκανα μεγάλη καριέρα".


Πώς είναι να ξαναβλέπεις ταινίες σου χαμένες στον χρόνο;
Δεν τις βλέπω, προτιμώ να ξαναδώ μερικές αγαπημένες μου σκηνές και μετά τις προσπερνάω. Τι να δω; Το είπατε κι εσείς, ταινίες χαμένες στον χρόνο κυριολεκτικά. Καμιά φορά πετυχαίνω μια σκηνή και λέω: «Πώς ήσουν έτσι, πώς μιλούσες έτσι, άχαρα που κούναγες τα χέρια σου». Βλέπω αυτό το άχαρο το εφηβικό, που ήταν και λογικό, νομίζω.

Μήπως βαριέστε να βλέπετε τον εαυτό σας;
Μα, βάλτε κάτω και μετρήστε τα χρόνια που παίζονται οι ταινίες αυτές.

Και που αν εισπράττατε δικαιώματα, θα ήσασταν ζάπλουτη.
Κάποιοι παίρνουμε μερικά χρήματα απ' αυτή την ιστορία. Εγώ είχα μόνο μία «συμμετοχή», άλλοι λέγανε ότι έχουν «επί τέσσερα» ή «επί πέντε». Φαντάζομαι, δηλαδή, πως ο Κώστας ο Βουτσάς θα παίρνει περισσότερα χρήματα για το σύνολο της δουλειάς του.

Καλά, ο Βουτσάς έχει κάνει πολλές ταινίες και επί Φίνου, αλλά και μετά.
Ακριβώς. Εγώ έχω κάνει μόνο δώδεκα ταινίες, άσχετα από το αν παίζονται συνέχεια και νομίζει ο κόσμος ότι έκανα μεγάλη καριέρα.