Χλόη Λιάσκου: Δείτε πως είναι σήμερα το πανέμορφο κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου [photo]

22.12.2016
Η Χλόη Λιάσκου είναι γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στα περίφημα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη και της Φίνος Φιλμ. Το ξανθό κορίτσι με το αδύνατο σώμα ενσάρκωνε συνήθως τη μικρότερη αδελφή ή την κοπέλα του Κώστα Βουτσά. Οι πιο γνωστές ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι «Κάτι να καίει», «Κορίτσια για φίλημα», «Μερικοί το προτιμούν κρύο» και άλλες.

Το κανονικό της όνομα είναι Καλλιόπη και ήταν ανήλικη, όταν παντρεύτηκε τον καθηγητή της στη Δραματική Σχολή! Στα 16 της χρόνια την ανακάλυψε ο Κώστας Βουτσάς και υπέγραψε συμβόλαιο στην Φίνος ως μαθήτρια!

Οι δύο ηθοποιοί εκτός από συμπρωταγωνιστές στις αγαπημένες ταινίες, ήταν και φίλοι. Ο Κώστας Βουτσάς, όπως έχει αναφέρει η Λιάσκου σε συνέντευξή της, ήταν εκείνος που την ανακάλυψε, όταν εκείνη σπούδαζε στη σχολή χορού Ζουρούδη.

Πάρις Ταβιτιάν/LIFO Πηγή: www.lifo.gr

Η γνωστή ηθοποιός για πολλά χρόνια, απείχε συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την εντυπωσιακή της είσοδο στον χώρο.

Η Χλόη Λιάσκου πραγματοποίησε μία μοναδική συνέντευξη με τη Lifo και στο πλαίσιο αυτής φωτογραφήθηκε δημιουργώντας αίσθηση για το πόσο «ωραία» της έχει φερθεί ο χρόνος,,,,