Μαντόνα: «Όποιος με κράζει, μπορεί να ’ρθει να μου τα πει κατάμουτρα; Αμφιβάλλω»

07.04.2015
Το 1990 η νεαρή τότε Μαντόνα είχε ποζάρει στο επετειακό εξώφυλλο του Cosmopolitan για τα 25 χρόνια του και τώρα ώριμη πλέον, αλλά όχι και τόσο αλλαγμένη στην εμφάνιση και στο στυλ, επιστρέφει δριμύτερη για το εορταστικό εξώφυλλο για τα 50 χρόνια του περιοδικού.

Η βασίλισσα της ποπ μίλησε για την πολύχρονη καριέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η δημοτικότητα έρχεται και φεύγει. Θα πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τι αντιπροσωπεύεις και γιατί είσαι εδώ».

Αναφέρθηκε στις πρόσφατες συνεργασίες της, καθώς επίσης στις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία 30 χρόνια που είναι σούπερ σταρ αν και όπως είπε «εξακολουθούμε να ζούμε σε μια πολύ σεξιστική κοινωνία που θέλει να περιορίζει τους ανθρώπους. Μην ξεγελιέστε, δεν έχουν αλλάξει πολλά, σίγουρα όχι για τις γυναίκες».

«Από τότε που ξεκίνησα, είχα ανθρώπους που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη επειδή δεν πίστευαν ότι μπορείς να είσαι σέξι και να χαρακτηρίζεται η δουλειά σου από αισθησιασμό και είσαι ταυτόχρονα έξυπνος».

Τι έχει να πει για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται τα τελευταία χρόνια, ειδικά όσο μεγαλώνει και δεν είναι πια παιδούλα;

«Μπορεί κάποιος να κρυφτεί πίσω από τον υπολογιστή του ή το τηλέφωνό του και να πει ό,τι θέλει. Θα μπορούσε, όμως, να μου πει το ίδιο πράγμα κατάμουτρα; Θα μου το έλεγε πρόσωπο με πρόσωπο; Αμφιβάλλω», κατέληξε η Madonna.