Η κούκλα αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου φέτος στη Eurovision [photos]

24.02.2015
Σόι πάει το βασίλειο που λέει ο λαός μας και οι αδερφές Λαζοπούλου, που διαθέτουν και εμφάνιση και φωνή, έρχονται να αποδείξουν την εγκυρότητα της λαϊκής ρήσης. Με το συγκρότημα των C REAL είναι υποψήφια η όμορφη αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου και σε λίγες μέρες θα την απολαύσουμε στη σκηνή του ελληνικού τελικού.

Η Γεωργία Λαζοπούλου είναι η φωνή των C REAL και θα διαγωνιστεί για το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φετινή Γιουροβίζιον, στην Αυστρία.

Από το «Ακρωτήρι Boutique», στο «Twist» της Γλυφάδας με το συγκρότημά της Soulmates, και από εκεί στο «Big Apple» στο «Village» Φαλήρου και στην πίστα του «Romeo». Όλα αυτά -και πολλά άλλα- πριν συναντήσει τους C REAL και γίνει αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή το μοναδικό της όνειρο ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Το κορίτσι έχει σπουδάσει γραφιστική και έχει δουλέψει ως γραφίστα δύο χρόνια. Εχει κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ έμεινε δυόμισι χρόνια στο Λας Βέγκας προκειμένου να συνεχίσει τα μαθήματα φωνητικής, ενώ παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια χορού.

Η Γεωργία είναι η μικρότερη από τις τρεις αδερφές Λαζοπούλου, μετά την Ίνα και τη Σοφία.

Το 2003 βρέθηκε στο «Super Idol», αλλά η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ως τραγουδίστρια ήταν στην πίστα του «Ρόδον» στη Θεσσαλονίκη.