Η Αντζελίνα μιλά για τον γάμο της & την πολιτική

04.11.2014
Πώς νιώθει ως κυρία Πιτ αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και ανθρωπίστρια, καθώς και τις σκέψεις της για τυχόν πολιτική καριέρα.

Ύστερα από 9 χρόνια σχέσης και έξι παιδιά, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) παντρεύτηκαν στις 23 Αυγούστου σε μια πολύ ιδιωτική και μυστική τελετή.

Τον τελευταίο καιρό, το ευτυχισμένο ζεύγος βρίσκεται στη Μάλτα για τα γυρίσματα της τελευταίας τους ταινίας, η οποία τυγχάνει και η πρώτη κοινή τους από το "Mr & Mrs Smith" του 2005. Η ταινία λέγεται "By the sea" και παρακολουθεί ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με τη σκηνοθετική υπογραφη της 39χρονης σταρ.

Ο 50χρονος σύζυγός της, έχει ήδη μιλήσει για το πώς νιώθει ως παντρεμένος και τώρα ήταν η σειρά της νύφης να μοιραστεί τα δικά της συναισθήματα. Όχι, βέβαια ότι κανείς από τους δύο ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός!!!

"Νιώθω όντως πολύ διαφορετικά. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαστε σύζυγοι πια", απάντησε η Άντζι στο Vanity Fair του οποίου το Δεκεμβριανό εξώφυλλο κοσμεί ως εξής:

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Τζολί μίλησε και για την ενασχόλησή της με τα κοινά, αφήνοντας ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά και με την πολιτική.

"Όταν εργάζεσαι ως ανθρωπιστής, σίγουρα λαμβάνεις υπόψη και την πολιτική. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τότε έχεις μεγάλη ευθύνη", υποστήριξε η Αντζελίνα, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι σίγουρη ακόμη σε ποιον ρόλο θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμη.

Το περιοδικό την πίεσε, όμως, λίγο περισσότερο και η ερώτηση ήταν σαφής: Ενδιαφέρεται να ακολουθήσει καριέρα στην πολιτική; "Είμαι ανοιχτή", απάντησε η κυρία Πιτ και εμείς αναρωτιόμαστε αν τη δούμε σε αξίωμα πιο σύντομα από τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney).



After being pressed further if she'd pursue a life in politics, the mother of six relented by saying, 'I am open.'