Ελένη - Λάτσιος: Απίστευτο ξεκατίνιασμα μέσα από αγωγές

05.03.2014
Τέλος δεν έχει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο. Τα λεφτά είναι πολλά, Άρη και το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο και παράδειγμα προς μίμηση ζεύγος, τώρα επιδίδεται σε ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα.

Γιατί τα όσα φέρεται ότι αναφέρουν οι δύο πλευρές στις αγωγές τους, μόνο τιμητικά δεν είναι. Απίστευτοι χαρακτηρισμοί, σχόλια και κατηγορίες του τύπου: «Εγώ σε έκανα φίρμα» - «Πλήρωνα τα αμάξια του» αναφέρονται στις πολυσέλιδες αγωγές που έχουν καταθέσει και οι δύο πλευρές και φευ για το πρώην ζεύγος, βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

«Ελένη, θέλω 1.600.000» - «Δεν θα πάρεις ούτε ένα ευρώ»

Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, όπου ο Λάτσιος κατέθεσε αγωγή 48 σελίδων, ζητώντας από την παρουσιάστρια 1.600.000 ευρώ! Όπως υποστήριζε σε αυτήν, το διάστημα που ήταν παντρεμένοι (Απρίλιος του 2001 - Φεβρουάριος του 2010), η Ελένη αύξησε την περιουσία της κατά περίπου 3.200.000 ευρώ, αφού εκείνος – όπως υποστηρίζει - κάλυπτε όλα τα έξοδα της οικογένειάς τους.

«Όταν συμφωνήσαμε το 2010 να εκδώσουμε συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση. Δύο χρόνια μετά την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και, πιο συγκεκριμένα, την 11/2/2013, υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση», απαντά μέσω του δικηγόρου της η παρουσιάστρια.

Και δε σταματά εκεί.

«Έδινα όλα μου τα λεφτά για την οικογένεια» - «Του πλήρωνα ακόμα και τα αμάξια»

«Έχω ξοδέψει περίπου 2.000.000 ευρώ στο διάστημα που ήμασταν παντρεμένοι… Μόνο στα ταξίδια που κάναμε μοιραζόμασταν τα έξοδα μισά μισά. Εγώ του ζήτησα να αγοράσουμε τα ακίνητα μισά μισά και εκείνος δεν θέλησε να αγοράσει τίποτα», συνεχίζει η Ελένη στην αγωγή της, υποστηρίζοντας ακόμη ότι εκείνη πλήρωνε ακόμα και τις δόσεις για τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα που αγόρασε ο πρώην σύζυγός της!

«Εγώ την έκανα φίρμα» - «Ήμουν αστέρι από πριν»

Η κόντρα του πρώην ζεύγους φτάνει και στα επαγγελματικά.

«Αν δεν είχε εμένα, δεν θα έκανε την καριέρα που έχει φτιάξει. Η εικόνα της ως συζύγου μου και μητέρας των παιδιών μας την ωφέλησε ιδιαιτέρως», φέρεται να υποστηρίζει ο Λάτσιος.

Η απάντηση, δε, της Ελένης αποστομωτική! « Η επιτυχία μου οφείλεται στο ότι ο Μίνως Κυριακού και ο Δημήτρης Κοντομηνάς πίστεψαν σε εμένα, αλλά και στο κοινό που με καθιέρωσε με την προτίμησή του».

Πηγή: περιοδικό «You»