Πλούταρχος: Κρίση στο γάμο του λόγω συγγενών

24.01.2014
Ο Γιάννης Πλούταρχος σε κάθε του συνέντευξη αναφέρεται στη σύζυγο του, Μαρία. Πότε λέει λιγότερα και πότε περισσότερα για τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των πέντε παιδιών του.

Τούτη τη φορά, όμως, ο αοιδός προχωράει σε... γενναιόδωρες αποκαλύψεις για το γάμο τους, αφού για πρώτη φορά παραδέχεται ότι ο γάμος του πέρασε κρίση! «Περάσαμε κρίση με τη Μαρία όχι όμως για πράγματα που αφορούσαν εμάς, αλλά τους συγγενείς μας, όπως συμβαίνει σε κάθε γνήσια ελληνική οικογένεια. Οι Μεσόγειοι είμαστε ένθερμοι και έχουμε εκρήξεις. Ως ζευγάρι ποτέ δεν φτάσαμε στα όρια γιατί ξέρουμε και οι δυο να υποχωρούμε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, με την Μαρία παρόλα τα προβλήματα που πέρασαν, δεν έχουν χωρίσει ποτέ. «Είναι ο άνθρωπος μου. Η σχέση μας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ήμουν πολύ τυχερός άνδρας, που την είχα δίπλα μου. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα και παρόλα αυτά έχει κάνει πέντε παιδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι στήριγμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για την οικογένεια της»

Πηγή: ''Εγώ Weekly''