Βόμβα: «Λουκέτο» στο μαγαζί που τραγουδά ο Notis

23.01.2014
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση ότι κλείνει το μαγαζί που τραγουδά ο Notis Σφακιανάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας του κέντρου αποφάσισε να δώσει τέλος στην πολυσυζητημένη συνεργασία με τον Σφακιανάκη, ενώ όπως ακούγεται, η απόφαση πάρθηκε από τα ξημερώματα της Κυριακής. Και το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι ο Νίκος Βουρλιώτης, που συμμετείχε στο σχήμα έμαθε τα μαντάτα του κλεισίματος, το μεσημέρι της Πέμπτης(!) από δημοσιογράφο της Ελεονώρας Μελέτη.

Τώρα το παρασκήνιο θέλει τον επιχειρηματία να προχώρησε στο «λουκέτο» μετά από ένα επεισόδιο που συνέβη πριν λίγες μέρες στο μαγαζί. Σύμφωνα με αυτό, ο Σφακιανάκης από μικροφώνου αποκάλεσε ζώα τους εμβρόντητους θαμώνες, επειδή ψηφίζουν αυτούς που κυβερνούνε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για τον τραγουδιστή και ήταν ως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Άλλο σενάριο θέλει το μαγαζί να μην είχε κόσμο, ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα εκείνα που υποστηρίζουν ότι τόσο την περίοδο των γιορτών, όσο και στη συνέχεια, δεν υπήρχαν κρατήσεις. Και ως γνωστόν, όταν δεν υπάρχει κόσμος, έρχεται η γκρίνια και η γκρίνια φέρνει άλλα, ακόμη και... απότομα λουκέτα.

Ωστόσο, το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι το βράδυ της Τετάρτης ο Σφακιανάκης ήταν καλεσμένος στο ΌΛΑ τρέλα και ο Βουρλιώτης στα Καρντάσιανς και μιλούσαν για τη συνεργασία τους.