Μουρ & Κούτσερ: Επιτέλους, η Καμπάλα έφερε το διαζύγιο

24.09.2013
Φαίνεται ότι οι πρώτες γραμμές στο τελευταίο κεφάλαιο του επίσημου χωρισμού του διάσημου ζεύγους γράφτηκε επιτέλους. Θα ακολουθήσουν κι άλλα βέβαια.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χώρισαν το 2011 αφού έγινε γνωστό το κέρατο που της έριξε εκείνος –και μάλιστα παραμονή της έκτης επετείου τους.

Από εκείνη τη στιγμή βέβαια, συνέβησαν πολλά, με την 50χρονη σταρ να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, να μπαινοβγαίνει στα κέντρα αποτοξίνωσης και να αλλάζει τα τεκνά σαν πουκάμισα και με τον 35χρονο πρώην σύζυγό της έτοιμο να ξαναπαντρευτεί με την από διετια –πια- επίσημη αγαπημένη του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

Το διαζύγιο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αργοπορούσε γιατί οι δύο ηθοποιοί δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό.

Φαίνεται όμως πως ό,τι δεν κατάφεραν οι δικηγόροι, το κατάφερε η θρησκεία.

Πιστοί ακόλουθοι της Καμπάλα, Μουρ και Κούτσερ λέγεται ότι στράφηκαν στους κόρφους της για να λύσουν το πρόβλημα που στοίχειωνε τις ζωές και των δύο.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media οι δυο τους όχι μόνο αποφάσισαν να βάλουν την τελεία στο σίριαλ του χωρισμού τους άλλα έχουν ήδη ολοκληρώσει και "μια τελετή διαζυγίου" στο Κέντρο της Καμπάλα στο Λος Άντζελες.

"Η Ντέμι και ο Άστον βρισκόταν σε σοβαρές σκέψεις για το διαζύγιό τους επί μήνες, αλλά τώρα εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει και να δώσει τέλος", μεταδίδει πηγή του περιοδικού Grazia υποστηρίζοντας ότι οι πρώτες κουβέντες σχετικά έγιναν στην πρόσφατη συνάντηση των πρώην συζύγων στο συνέδριο του Ιδρύματός τους, Thorn foundation.

"Η Καμπάλα ήταν πολύ σημαντική στη σχέση τους, έτσι αποφάσισαν να λήξουν πνευματικά τα πράγματα στη μεγάλη γιορτή τους, το Γιομ Κιπούρ (Yom Kippur)", συνεχίζουν οι πηγές δίνοντας και λεπτομέρειες της τελετής:

"Έχοντας στο πλευρό τους μερικούς από τους πιο στενούς τους φίλους καθώς και τον ραβί Γιεχούντα Μπεργκ (Yehuda Berg) που είχε τελέσει και τον γάμο τους, προσευχήθηκαν ζητώντας συγχώρεση. Ο Άστον κρατούσε το χέρι της Ντέμι και εκείνη του ζήτησε συγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε από τον καιρό που χώρισαν. Το ίδιο έκανε και εκείνος. Ήταν όλα πολύ φορτισμένα".

Όσο για τα τυπικά; Αυτά θα τακτοποιηθούν στο δικαστήριο, αλλά μεταξύ τους, οι πρώην σύζυγοι συμφώνησαν, μεταφέρουν οι πηγές χαρακτηρίζοντας την τελετή ως "το πρώτο βήμα ώστε να βάλουν τα πάντα πίσω τους".

"Φεύγοντας, οι δυο τους αγκαλιάστηκαν ενώ η Ντέμι είπε στον Άστον πόσο χαρούμενη είναι για εκείνον και τη Μίλα", ολοκληρώνει η πηγή. Μήπως λοιπόν, η τελευταία σχέση που λέγεται ότι έχει η Μουρ με τον 65χρονο πατέρα ενός πρώην αγαπημένου της, τη βοήθησε να δει το φως το αληθινό; Το μέλλον θα δείξει μόνο…
Ζ. Κ.