Ηλιάδη: "Θέλω ο γάμος μου να είναι ένα πάρτι"

09.12.2011
Η Αγγελική Ηλιάδη ότι είναι φουλ ερωτευμένη δεν είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, ότι όμως- αν και δεν έχει ακόμη

Η Αγγελική Ηλιάδη ότι είναι φουλ ερωτευμένη δεν είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, ότι όμως- αν και δεν έχει ακόμη ξεκινήσει προετοιμασίες γάμου- έχει ήδη σκεφτεί πώς θα είναι ο γάμος της με τον Κ. Μηλιωτάκη: "Θέλω εκείνη η μέρα να είναι μια πολύ όμορφη γιορτή, με όλους τους φίλους μας και να το γλεντήσουμε, να περάσουμε υπέροχα μέχρι το πρωί. Σαν ένα μεγάλο πάρτι" λέει στο Εγώ Weekly η ερωτωχτυπημένη Αγγελική!

Αν λοιπόν το έχεις απορία η τραγουδίστρια δεν έχει μπει στη διαδικασία των προετοιμασιών και δεν τρέχει πανικόβλητη να ψάχνει νυφικό: "Δεν έχω μπει στη διαδικασία των προετοιμασιών. Δεν έχω κάνει τίποτα! Αισθάνομαι ότι αν ξεκινήσω, θα αγχωθώ. Θέλω να γίνουν όλα σιγά σιγά. Το μόνο που ήθελα – και θα του το προτείνω τις επόμενες μέρες – είναι να μας παντρέψει ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Τα τελευταία χρόνια, εκείνος με βοήθησε να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό", είπε το κορίτσι!

"Αυτό που αναφέρουμε πολλές φορές οι δυο μας εκεί που καθόμαστε χαλαρά και μιλάμε είναι πως θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι", είπε η τραγουδίστρια! Άντε με την ευχή μας να κάνουν το γάμο με τα βαφτίσια μαζί!

Ελένη Αναστασάκη