Απίστευτο, συνέλαβαν γνωστό τραγουδιστή στην Γερμανία!

06.07.2011
Περιπέτειες με τις γερμανικές αρχές είχε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγε στην Γερμανία για δουλειές και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορούμενος για πλαστό διαβατήριο! Η απίστευτη περιπέτεια

Περιπέτειες με τις γερμανικές αρχές είχε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγε στην Γερμανία για δουλειές και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορούμενος για πλαστό διαβατήριο! Η απίστευτη περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή συνέβη πριν λίγες μέρες στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντούισμπουργκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, δύο αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο. Εκείνος τους εξήγησε ότι κατάγεται από την Κύπρο, ενώ βρίσκεται στην Γερμανία για δουλειές. Μάλιστα, τους επέδειξε και το διαβατήριο του. Κι εδώ ξεκινάει η περιπέτεια του.

Στο κυπριακό διαβατήριο οι λέξεις «Κυπριακή δημοκρατία» είναι γραμμένες και στα αγγλικά, αλλά και στα τούρκικα, αφού η Κύπρος έχει τρεις επίσημες γλώσσες (ελληνική, αγγλική, τουρκική). Ωστόσο, οι δύο αστυνομικοί αγνοούσαν εντελώς το γεγονός αυτό κι επειδή οι εξηγήσεις του τραγουδιστή δεν τους έπεισαν, αντίθετα δημιούργησαν μεγαλύτερες υποψίες, τον συνέλαβαν και με περιπολικό, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Τελικά, μετά από πολύ ώρα και πολλές εξηγήσεις, η παρεξήγηση λύθηκε και ο Παπαδόπουλος αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, την απίστευτη αυτή περιπέτεια που έζησε, δεν πρόκειται να ξεχάσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.