Νικολούλη: Θέλει να πεθάνει πάνω στο σεξ!

06.07.2011
Απλά, δεν παίζεται η Αγγελική Νικολούλη. Γιατί, μπορεί κάθε Παρασκευή να την βλέπουμε να ψάχνει... φως στο τούνελ και να μην φοβάται να τα βάλει με όλους, όμως, η Νικολούλη δεν είναι μόνο αυτή η εικόνα. Πρόκειται για μία γυναίκα

Απλά, δεν παίζεται η Αγγελική Νικολούλη. Γιατί, μπορεί κάθε Παρασκευή να την βλέπουμε να ψάχνει... φως στο τούνελ και να μην φοβάται να τα βάλει με όλους, όμως, η Νικολούλη δεν είναι μόνο αυτή η εικόνα. Πρόκειται για μία γυναίκα με απίστευτο χιούμορ, που έχει το θάρρος της γνώμη της και δεν φοβάται να τσαλακωθεί δημοσίως.

Κάποτε, σε show της Κορομηλά ωσάν άλλη... Αλίκη είχε τραγουδήσει το «καροτσέρι». Τώρα, ωσάν άλλη μοιραία γυναίκα απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ και είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Πρώτα απ’ όλα στην ερώτηση πώς προτιμά να πεθάνει, απαντά... κάνοντας σεξ μέχρι τελικής πτώσης! Κάγκελο εμείς. Γιατί, στη Νικολούλη τέτοια απάντηση, φευ, δεν της την είχαμε.

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη αποκαλυπτική απάντηση. Είπε, επίσης, αγαπά τον ύπνο και μπορεί να αργεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, όταν όμως το κάνει, είναι «έτοιμη για όλα». Προσωπική ευτυχία για εκείνη είναι ότι παρόλο που δεν είναι τόσο νεαρής ηλικίας, έχει βρει τον τρόπο να παραμένει θηλυκό.