Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Χαλαρώνω με χόρτο

15.06.2011
Ο καθένας με τα «γούστα» του. Άλλος ηρεμεί με μουσική, άλλος με ένα ποτάκι, άλλος με ένα μασάζ… Όμως ο 30χρονος διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός έχει άλλον «τρόπο».


Ο καθένας με τα «γούστα» του. Άλλος ηρεμεί με μουσική, άλλος με ένα ποτάκι, άλλος με ένα μασάζ… Όμως ο 30χρονος διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός έχει άλλον «τρόπο».

«Το μόνο πράγμα που κάνει το χασίς για μένα είναι ότι με σταματά από το να σκέφτομαι», αποκάλυψε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) μιλώντας στο περιοδικό «Playboy» τονίζοντας ότι μερικές φορές ένας εγκέφαλος χρειάζεται να… κατεβάζει τον διακόπτη!

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Τίμπερλεϊκ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει ένα διάλλειμα από τον ιδιαίτερα πιεστικό τρόπο ζωής του και να «απολαύσει τη ζωή με χαμηλότερη ταχύτητα». Ωστόσο, η διαρκής ανάγκη του να «μάθει» δεν του το επιτρέπει.

Γι’ αυτό και αφού δεν μπορεί να χαμηλώσει τους τόνους, στρέφεται τη βοήθεια του «χόρτου» όταν θέλει κάπως να χαλαρώσει μέχρι την επόμενη στιγμή έντασης.

«Νιώθω ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου πρέπει κάπως να χαλαρώσω και να απολαύσω και άλλα πράγματα γύρω μου. Όμως δεν μπορώ. Θέλω συνέχεια να μαθαίνω κάτι καινούριο. Και σε κάθε καινούριο θεωρώ ότι είμαι τελείως αρχάριος οπότε 'πέφτω' με τα μούτρα, γεγονός που με εξαντλεί στο τέλος και χρειάζομαι ξεκούραση», εξηγεί το Τζάστιν.

Ο αμερικανός σταρ είναι διάσημος –μεταξύ άλλων- και για τους δεσμούς του, που περιλαμβάνουν ονόματα όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) τη δεκαετία του ’90, την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και πιο πρόσφατα την Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel).

Μετά τον τελευταίο χωρισμό του, ο Τίμπερλεϊκ συνδέθηκε ήδη με την συμπρωταγωνίστριά του Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και την Άσλεϊ Όλσεν (Ashley Olsen).

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τον πολυπράγμονα Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σε ένα κωμικό τηλεοπτικό σκετσάκι στο πλευρό της Lady Gaga.

Ζωή Κίττα