Μακρόπουλος: Έχει σχέση με παίκτρια του X Factor;

27.05.2011
Μέγα σκάνδαλο φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει με το διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου. Κι αυτό διότι η πλευρά της εν διαστάσει συζύγου του, αλλά και δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό αοιδό να διατηρεί σχέση

Μέγα σκάνδαλο φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει με το διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου. Κι αυτό διότι η πλευρά της εν διαστάσει συζύγου του, αλλά και δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό αοιδό να διατηρεί σχέση με 20χρονη συνάδελφο του.

Μάλιστα, όπως ακούμε και διαβάζουμε, η εν λόγω έγινε γνωστή μέσα από το X Factor στο οποίο συμμετείχε το 2009. Τότε, η 20χρονη είχε ξεχωρίσει τόσο με τη φωνή της (που είναι καθαρά λαϊκή) όσο και με την εμφάνιση της, αφού την αποκαλούσαν «Ποκαχόντας». Η 20χρονη κατάγεται από την Κύπρο και σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολλοί την είχαν δει με τον Μακρόπουλου σε κοινές τους εξόδους.

Σε μία από αυτές τους είχε απαθανατίσει η φωτογραφικός φακός, αλλά μόλις ο αοιδός το αντιλήφθηκε, ζήτησε επιτακτικά το υλικό. Πάντως, στην Κύπρο ουκ ολίγα δημοσιεύματα είχαν αναφερθεί στη «σχέση» τους και σε αυτά αναφέρθηκε και ο δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου, στο δελτίο του Star.

Ο Μακρόπουλος και η 20χρονη τραγουδίστρια συνεργάζονται από πέρυσι σε νυχτερινά μαγαζιά, εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγεία μας» όπου τραγούδησαν, ενώ έχουν βγάλει κι ένα ντουέτο. Και όπως υποστηρίζει στην αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η εν διαστάσει σύζυγός του, ο τραγουδιστής δε δίστασε να παραδεχτεί στον 19χρονο γιο του ότι έχει σχέση μαζί της. Πάντως, επίσημα η πλευρά του Μακρόπουλου αρνείται κατηγορηματικά τα περί εξωσυζυγικής σχέσης.