Ανθισμένη μόδα

27.05.2002
Υφασμάτινες γαρδένιες που δένονται στο λαιμό, τσιμπιδάκια με λουλούδια, ζώνες και τσάντες που "ανθίζουν", φουλάρια με ανθισμένα σχέδια, παπούτσια με λουλουδάτα μοτίβα, τατουάζ και βερνίκια νυχιών με μικρές μαργαρίτες. Και φυσικά, τοπ, μπλούζες, φούστες, ρομαντικά φορέματα και σύνολα που "ντύνονται" με λουλούδια.
Τοπ, μπλούζες, φούστες, ρομαντικά φορέματα, σύνολα και μαγιό "ντύνονται" με λουλούδια.
Υφασμάτινες γαρδένιες δένονται στο λαιμό, τσιμπιδάκια στολίζονται με λουλούδια, ζώνες και τσάντες "ανθίζουν", φουλάρια προτιμούν τα ανθισμένα σχέδια, παπούτσια αποκτούν λουλουδάτες λεπτομέρειες, τατουάζ και νύχια δείχνουν αδυναμία στα μικρά άνθη...
Πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές και μία από τις πιο δυνατές τάσεις του καλοκαιριού, με τα εντυπωσιακά σχέδια τους και τα υπέροχα χρώματά τους, τα λουλούδια πλημμυρίζουν τις πασαρέλες και γεμίζουν χρώμα και φως τις επιδείξεις των οίκων μόδας.
Η Αγγλίδα σχεδιάστρια Λώρα Άσλεϊ "αιχμαλωτίζει" για μία ακόμη φορά τη μαγεία τους σε ρομαντικά φορέματα, ενώ η Ιταλίδα Άννα Μολινάρι και οι Ντόλτσε&Γκαμπάνα είναι δύο μόνο από τους δημιουργούς που γράφουν τη δική τους σελίδα στην ιστορία της φετινής μόδας, "αποτυπώνοντάς" την ανθισμένη φύση σε ρούχα και αξεσουάρ.