Ο ένας ώμος να είναι έξω: πώς θα φορέσεις το τρεντ

27.07.2010
Το τρεντ που μας έχει κερδίσει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνιο έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο τώρα το καλοκαίρι και μας προκαλεί να αφήσουμε τον ένα ώμο μας?να πέφτει!

Το τρεντ που μας έχει κερδίσει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνιο έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο τώρα το καλοκαίρι και μας προκαλεί να αφήσουμε τον ένα ώμο μας...να πέφτει! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να λανσάρεις τέλεια το one shoulder τρεντ αφήνοντας τους όλους με ανοιχτό το στόμα!

Πώς θα το φορέσεις:

Εν αρχή ην η ζώνη: είτε πρόκειται για μπλούζα ή για φόρεμα το βασικό είναι να το συνδυάσεις τέλεια με την αγαπημένη σου ζώνη! Επίλεξε ένα σταθερό- ουδέτερο χρώμα για τη ζώνη σου που πηγαίνει με όλα. Το καμιλό ή το διαχρονικό μαύρο είναι ότι πρέπει και συνδυάζονται εύκολα με οποιοδήποτε χρώμα και αν έχει το κομμάτι. Έχει κατά νου ότι καλά θα κάνεις να μη "σφίξεις" πολύ τη ζώνη αν έχεις λίγο μεγάλη κοιλίτσα γιατί θα την τονίσει. Αν πάλι θέλεις να καμουφλάρεις περίτεχνα τα λίγο μεγάλα σου ψωμάκια δεν έχεις πάρα να συνδυάσεις την one shoulder μπλουζίτσα σου με μια φαρδιά ζώνη που αγκαλιάζει τη μέση σου και δεν τονίζει τα δύσκολα σημεία αλλά αντίθετα τμηματοποιεί το σώμα σου και σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη και πιο κομψή!

Απλή κομψότητα: αν επιλέξεις να κάνεις την εμφάνιση σου φορώντας μπλούζα ή φόρεμα με τον ένα ώμο ακάλυπτο δεν έχεις παρά να φροντίσεις το υπόλοιπο σύνολο να είναι πολύ διδακτορικό. Αυτό σημαίνει ότι ένα απλό παντελόνι από τζιν μέχρι κλασικό μαύρο ή μια εφαρμοστή φούστα σε στενή γραμμή είναι ότι πρέπει να θέλεις να εντυπωσιάσεις με μια one shoulder δημιουργία από πάνω. Προσπάθησε το υπόλοιπο σύνολο σου να μην τραβάει την προσοχή αλλά ακόμη και τα αξεσουάρ να είναι όσο πιο λιτά γίνεται. Ένα χρυσό κολιέ ή ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια δε θα πάρουν την αίγλη από την one shoulder μπλουζίτσα σου! Γενικά ακολούθησε το χρυσό κανόνα της μόδας less is more, ειδικά σε αυτή την περίπτωση και θα είσαι τέλεια!

Προσοχή στο σουτιέν: τώρα ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τις εποχές που δεν έδινες σημασία στο πιο σουτιένακι θα φορέσεις και να δώσεις τη δέουσα σημασία στο εσώρουχο που θα ταιριάξεις με το συγκεκριμένο κομμάτι. Διάλεξε σοφά το σουτιέν σου που θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε στράπλες αφού ο γυμνός σου ώμος θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Τιπ: το σουτιέν με τιράντες από σιλικόνη είναι ακόμη μια επιλογή για ακόμη πιο «διάφανο» αποτέλεσμα!

Με τι θα το ταιριάξεις: αν μιλάμε για την μπλούζα με τον ένα ώμο έξω τότε δεν έχεις παρά να ταιριάξεις την εφαρμοστή σου μπλούζα με κολάν ή slim jean δημιουργώντας μοναδικά και πολύ εντυπωσιακά λουκ ή μπορείς να επιλέξεις μέχρι και σορτσάκι για να δημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό λουκ. Αν η μπλούζα είναι πιο χαλαρή και δεν εφαρμόζει αυστηρά επάνω στο σώμα σου τότε και εδώ μπορείς να επιλέξεις ένα πιο στενό κομμάτι για το κάτω μέρος. Ένα παντελόνι εφαρμοστό θα σου χαρίσει τον αέρα που χρειάζεσαι.

Από την Ελένη Αναστασάκη