Τα βασικά κομμάτια του καλοκαιριού!

20.07.2010
Το καλοκαίρι έχει φτάσει και εσύ αναρωτιέσαι ποια είναι τα κομμάτια που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι; Μην ανησυχείς. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα κομμάτια που δε θα βγάλεις από πάνω σου αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και εσύ αναρωτιέσαι ποια είναι τα κομμάτια που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι; Μην ανησυχείς. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα κομμάτια που δε θα βγάλεις από πάνω σου αυτό το καλοκαίρι!

Αγαπημένη μου τουνίκ: η τουνίκ είναι κάτι σαν προάγγελος για την γκαρνταρόμπα σου που προμηνύει ότι το καλοκαίρι έχει έρθει με τιμές και δόξες. Πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορείς να λανσάρεις με μεγάλη επιτυχία από το πρωί στο μπάνιο μέχρι το βράδυ χωρίς να σε παρεξηγήσει κανείς! Η τουνίκ σου μπορεί να έχει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό χρώμα: κοραλλί, τιρκουάζ, ροζ, πράσινο, κίτρινο ή διαχρονικό λευκό, όποιο χρώμα και αν επιλέξεις πρόκειται για το πιο άνετο και ευκολοφόρετο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Συνδύασε την αγαπημένη σου τουνίκ με σαγιονάρες για την πρωινή σου βόλτα και με πέδιλα για τη βραδινή και κάνε το πιο τρέντι fashion statement του καλοκαιριού!

Το καυτό σορτσάκι σου: πόσα καλοκαίρια δεν έχει πιεί νερό στο όνομα του πιο σέξι κομματιού της γκαρνταρόμπας σου; Το καυτό σορτσάκι ανεβάζει τη θερμοκρασία και σου αποδεικνύει πώς λίγο μόνο ύφασμα είναι δυνατόν να κάνει τους άντρες να παραμιλούν στο πέρασμα σου! Στη διαχρονική τζιν εκδοχή του ή στην πιο καλοκαιρινή σου πολύχρωμη βερσιόν-κοραλλί, φούξια, τιρκουάζ όλα επιτρέπονται- θα ξεχωρίσεις το καυτό σου σορτς και αυτό το καλοκαίρι! Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με λευκό ή πολύχρωμο τοπ για το πρωί ενώ για το βράδυ να προτιμήσεις ένα σατέν καυτό σορτσάκι στο αγαπημένο σου χρώμα που είναι ευκολοφόρετο και σέξι! Συνδυασμένο με gladiator σανδάλια σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και αυτό το καλοκαίρι!

Το λευκό, αέρινο φορεματάκι σου: το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και επιπλέον δείχνει τέλεια επάνω σου τώρα που έχεις πάρει λίγο χρωματάκι! Είτε πρόκειται για τη μακριά εκδοχή του ή την πιο κοντή, το μικρό φορεματάκι σου είναι και σέξι αλλά και σε κάνει να ξεχωρίζεις από πλήθος! Είναι βολικό και άνετο και δεν κολλάει επάνω σου , αφού το ιδανικό λευκό φόρεμα είναι αέρινο και σε μεταμορφώνει στην απόλυτη θεά του καλοκαιριού! Τα αξεσουάρ όπως κολιέ , σκουλαρίκια, μπαντάνες και καπελάκια είναι ιδανικά για να συμπληρώσεις και να τελειοποιήσεις αυτό το λουκ!

Το σέξι μαγιό: one shoulder ή ολόσωμο "ανοιχτό" στο πλάι; Μην ξεχνάς τοι το μαγιό σου είναι το αγαπημένο σου κομμάτι κάθε καλοκαίρι και έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα το αποχωριστείς ούτε λεπτό! Μαγιό με χάντρες, με βαθύ ντεκολτέ, με δέσιμο στο πλάι ή στράπλες, το μαγιό σου φέτος μπορεί να φορεθεί και εκτός παραλίας σαν ρούχο!

Από την Ελένη Αναστασάκη