Adriana Lima: Η προετοιμασία της για κάθε ταξίδι (βίντεο)

22.02.2020
Adriana Lima: Η προετοιμασία της για κάθε ταξίδι (βίντεο)
Δες το βίντεο σε συνεργασία με τη Vogue

Ως σούπερ μοντέλο παγκοσμίως, η Adriana Lima γνωρίζει αρκετά πράγματα για την προετοιμασία μιας βαλίτσας. Κανόνας νούμερο ένα: πάντα προσπάθησε να χωρέσεις τα πάντα σε μια τσάντα. Ακόμα κι αν πρόκειται να ταξιδέψεις σε πολλές πόλεις με διαφορετικά κλίματα, όπως για παράδειγμα το Λος Άντζελες, μετά στο Κατάρ και μετά στο Λονδίνο.

Δες και αυτό: To μυστικό των celebrities για να αντέχεις ώρες με ψηλά παπούτσια

Το μοντέλο πράγματι καταφέρνει να τα χωρέσει όλα σε ένα κομμάτι αποσκευής, χάρη σε tricks. Σχεδιάζει σχολαστικά κάθε outfit πριν το βάλει στη βαλίτσα, αρχικά τα τοποθετεί σε ράφι ρούχων. Αυτά που έχει πάντα μαζί της είναι το αγαπημένο της μαύρο τζιν, δύο clutches (ένα για τη μέρα, ένα για τη νύχτα) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. "Οι κρίκοι δεν απογοητεύουν ποτέ! Μπορείς να τα φορέσεις οποιαδήποτε στιγμή", λέει η ίδια.

Αυτό το είδες; 5 τρόποι να δείξεις πιο ψηλή ακόμα και όταν φοράς flats

Και ενώ πολλοί από εμάς αποφύγουμε να πάρουμε μαζί μας υφάσματα που ζαρώνουν εύκολα, η Lima λέει: «Ξεκινώ με τα φανταχτερά πράγματα. Μου αρέσει να τα βάζω στο κάτω μέρος έτσι ώστε να μην τσαλακώνονται πάρα πολύ."

Το τελευταίο πράγμα που κάνει πριν βγεί από το σπίτι είναι να ελέγξει το πορτοφόλι της για τα επτά βασικά στοιχεία: Διαβατήριο, τηλέφωνο, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλι, Kindle, iPad και το πρόγραμμά της.

Διάβασε επίσης: #totalwhitelook: 6 ιδέες για να το φορέσεις σωστά και μέσα στον χειμώνα

Δες το βίντεο με τη ρουτίνα του μοντέλου εδώ: