Χοιρινό φιλέτο παγιάρ με δαμάσκηνα & ντοματίνια

19.12.2016

ΥΛΙΚΑ

•  10 ντοματίνια

•  1 ψαρονέφρι

•  1 ποτήρι κόκκινο κρασί

•  5-6 αποξηραμένα δαμάσκηνα

•  1 κουτ. σούπας βούτυρο

•  1 κουτ. σούπας ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε κομμάτια.

Αλατοπιπερώνουμε καλά. Λαδώνουμε την ψηστιέρα και ψήνουμε το ψαρονέφρι μέχρι να πάρει χρώμα.

Ψιλοκόβουμε τα δαμάσκηνα και κόβουμε τα ντοματίνια στα τέσσερα. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε βούτυρο και προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.

Στήνουμε το πιάτο.