Χυμός σταφυλιού αντί κρασιού!

06.02.2009
Γαλλικές μελέτες επιβεβαιώνουν πως ο χυμός από σταφύλι, όπως το κόκκινο κρασί, κάνει καλό στην καρδιά.

Γαλλικές μελέτες επιβεβαιώνουν πως ο χυμός από σταφύλι, όπως το κόκκινο κρασί, κάνει καλό στην καρδιά.

Η Welch Foods Inc δεσμεύεται να βοηθά και να υποστηρίζει τους ανεξάρτητους ερευνητές που εξερευνούν τον ρόλο του χυμού από σταφύλι Concord με έναν υγιή τρόπο ζωής και γι αυτό τον σκοπό εξάλλου δημιούργησε τον χυμό Concord.

Με βάση τις έρευνες.

CΟΝCΟRD, MASS, 30 Ιανουαρίου, 2007: Πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωση μιας μέτριας ποσότητας κόκκινου κρασιού ωφελεί τα αγγεία της καρδιάς. Αλλά τι γίνεται όταν δεν θέλουμε να καταναλώσουμε αλκοόλ; Σε ερευνητικό εργαστήριο στο οποίο διεξήχθη έρευνα που δημοσιεύθηκε με θέμα την καρδιά, ο χυμός σταφυλιού Concord λειτούργησε παρόμοια με το κόκκινο κρασί και εξασφάλισε την υγιή λειτουργία των αρτηριών.

Η Dr Valιrie Schini-Kerth και μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Louis Pasteur de Strasbourg επιβεβαίωσε ότι ο χυμός σταφυλιού Concord διεγείρει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου στα ενδοθηλιακά κελιά και παράγει ένα αποτέλεσμα ανακούφισης στις αρτηρίες. Είναι γνωστό ότι το νιτρικό οξείδιο είναι σημαντικό για την υγεία διότι διατηρεί τα αγγεία εύκαμπτα, ευλύγιστα και συμβάλλει στη διατήρηση της πίεση του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής είναι πολύ σημαντικά, διότι αυτά τα οφέλη από τον χυμό σταφυλιού Cοncord παρατηρήθηκαν στις αρτηρίες της καρδιάς.

Οι ερευνητές ακόμα ανακάλυψαν πως ήταν ο χυμός σταφυλιού Concord που παρήγαγε αυτό το αίσθημα ευεξίας και ανακούφισης, ενεργοποιώντας τις ίδιες χημικές αντιδράσεις στις αρτηρίες με αυτές όταν καταναλώνουμε αλκοόλ, αποδεικνύοντας ότι τα φυσικά συστατικά του σταφυλιού είναι εκείνα που παράγουν όλα τα πολύτιμα οφέλη.

Αυτή η έρευνα συμπληρώνει κάθε προηγούμενη, κατά την οποία ο χυμός σταφυλιού Concord κατέβαζε την πίεση αφού παρείχε τους ανάλογους μηχανισμούς γι αυτό. Ετσι, για όλους εκείνους που ψάχνουν μια εναλλακτική λύση πέρα από την κατανάλωση αλκοόλ, ο χυμός σταφυλιού Concord προσφέρεται ως μια γευστικότατη υγιής εναλλακτική λύση που μπορεί να καταναλωθεί και απ όλη την οικογένεια!