Bushmills Irish Whiskey: Το γνωρίσαμε

21.05.2015
Η PT Beverage World καλωσόρισε το BUSHMILLS IRISH WHISKEY διοργανώνοντας μια βιωματική εμπειρία στο Noel

Η PT Beverage World καλωσόρισε επίσημα στην οικογένεια της το Bushmills Irish Whiskey που είναι ειδικά αποσταγμένο στο παλαιότερο αποστακτήριο της Βόρειας Ιρλανδίας, στην κομητεία Antrim και αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη Ιρλανδική μάρκα ουίσκι παγκοσμίως.

Σε ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο event στο νέο πολυσυζητημένο bar-restaurant της πόλης, στο Noel έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι από τα MME, τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο και δοκίμασαν τους 4 κωδικούς του Bushmills.

Ο Γιάννης Κοροβέσης, ηγείτο του τελετουργικού της γευσιγνωσίας, μυώντας τους καλεσμένους στους 4 βραβευμένους κωδικούς: Bushmills Original, Bushmills Black Bush™, Bushmills 10 Year Old Single Malt, Bushmills 16 Year Old Single Malt.

Παράλληλα με τη γευσιγνωσία, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου, σοκολατάκια με κύριο συστατικό το Bushmills αλλά και σοκολατάκια τα οποία συνοδεύουν άρτια τις γεύσεις του Bushmills.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος απόλαυσε τη διαδικασία της γευσιγνωσίας και ταυτίστηκε με τις αξίες του Bushmills, το οποίο απευθύνεται σε αυτοδημιούργητους ανθρώπους που έχουν δουλέψει σκληρά και τους διακατέχει η αποφασιστικότητα.