FYI

Νέο iStorm στο River West!

10.11.2011
Το νέο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, υποδέχεται με χαρά το νέο iStorm, το Apple Premium Reseller Store, που εξειδικεύεται στα προϊόντα Apple.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το νέο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, υποδέχεται με χαρά το νέο iStorm, το Apple Premium Reseller Store, που εξειδικεύεται στα προϊόντα Apple.

Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011, στις 6.00 το απόγευμα, στο νέο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος iStorm, που ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα. Οι φίλοι του RIVER WEST, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διασκεδαστικό και θεαματικό party, να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετέχουν σε ένα κονσέρτο από iPad και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 3 iPad.

Το νέο κατάστημα iStorm θα βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του River West, και σίγουρα θα ξεχωρίζει από το ιδιαίτερο design του, που ακολουθεί την αισθητική και προδιαγραφές που έχουν κάνει τα καταστήματα της Apple μοναδικά σε όλο τον κόσμο.

Προϊόντα, υπηρεσίες, εξυπηρέτηση, είναι οι τρεις πυλώνες που διαφοροποιούν τo κατάστημα και μεταφέρουν τους Έλληνες, επαγγελματίες και ιδιώτες, στο μαγικό κόσμο της Apple μέσα από μια μοναδική εμπειρία ικανοποίησης των αναγκών τους.

Το νέο εμπορικό κέντρο RIVER WEST γίνεται ο ιδανικός προορισμός και για το κοινό που αγαπάει την τεχνολογία, δίνοντάς του την ευκαιρία να συνδυάσει της καθημερινές του αγορές με τις αγαπημένες του συνήθειες.

iStorm @ RIVER WEST

Απόλαυσε μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial