Άστρα & Όραμα Νοεμβρίου 2008

03.11.2008


Αστρολογία

6. Ένα Μήνα Μαζί: Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Νοεμβρίου

12. Το Φαινόμενο του Μήνα: 34 Μέρες χωρίς Ανάδρομους - Ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρονικό διάστημα που μπορεί να μην εγγυάται την ησυχία μας, μας επιτρέπει όμως να δούμε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση!

16. Λίλιθ: Γνωρίστε τον Κακό σας Εαυτό - Ανακαλύψτε τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας και απαλλαγείτε από πάθη που σας καταδυναστεύουν!

52. Ο Ουρανός του Νοεμβρίου

54. Το Ζώδιο του Μήνα: Σκορπιός - Τυχερός είναι όποιος ρισκάρει!

60. Το Μεγάλο Ωροσκόπιο

108. Καρμικό Ωροσκόπιο

110. Πλανητικές Ώρες

Όραμα

20. Γενεόγραμμα Plus: Λύστε το Οικογενειακό σας Κάρμα - Μια ενδιαφέρουσα μέθοδος ψυχοθεραπείας που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι είδους επιρροή ασκούν πάνω σας τα μέλη της οικογένειάς σας, ακόμα και εκείνα που δεν γνωρίσατε ποτέ!

26. Η Ζωή είναι Σχολείο: Αν ρωτήσετε κάποιον "τι σου δίδαξε η ζωή", λίγοι είναι εκείνοι που θα απαντήσουν κάτι συγκεκριμένο. Όχι γιατί δεν έμαθαν κάτι, αλλά επειδή ποτέ δεν κάθισαν να σκεφτούν τι ακριβώς.

30. Μήπως είστε Ψυχικό Σφουγγάρι; Επηρεάζεστε βλέποντας ή ακούγοντας τα προβλήματα των γύρω σας; Αρρωσταίνετε στην ιδέα ότι κάποιος υποφέρει; Αν ναι, τότε προσέξτε! Για το δικό σας καλό.

34. Καλύτερη Χαλάρωση, Περισσότερη Ενέργεια: Σκεφτήκατε ποτέ ότι η σωστή διατροφή, ο ύπνος και η σωματική άσκηση δεν αρκούν για να νιώθουμε ευεξία, αλλά ότι ο βαθμός της ενεργητικότητάς μας εξαρτάτα κυρίως από τη στάση μας απέναντι σε ό,τι μας βαραίνει καθημερινά.

38. Χρωματοθεραπεία: Αλάξτε Χρώμα, Αλλάξτε Διάθεση

42. Πόσο σας Ανεβάζει το Σπίτι σας;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ