Τα 4 χτενίσματα που θα φορεθούν πολύ το φθινόπωρο

12.09.2022
Τα 4 χτενίσματα που θα φορεθούν πολύ το φθινόπωρο
Όλη αυτή η απρόβλεπτη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει αρκετά δημιουργικές, οπότε αυτό το φθινόπωρο ας το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας.

Ειδικά όταν πρόκειται για τα χτενίσματα σου, ο πειραματισμός είναι το κλειδί. Τα τελευταία χρόνια έφεραν πρωτόγνωρες καταστάσεις που οδήγησαν σε τόσες πολλές DIY εμφανίσεις. Εξαιτίας αυτού, πολλές από εμάς έχουμε βολευτεί να παίζουμε με την υφή, ακόμη και να επιστρέφουμε σε διαφορετικές δεκαετίες με τα χτενίσματα μας. Σκέψου: τη δεκαετία του '70, του '90, ακόμη και τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Οι τελευταίες τάσεις στα μαλλιά κάνουν τα κλασικά πάλι καινούργια. Είναι σκόπιμα αβίαστα, διασκεδαστικά και τολμηρά. Από την αναγέννηση της δεκαετίας του '90 μέχρι τα κολακευτικά updos, δύο κορυφαίες hairstylists αναλύουν τέσσερις από τις καλύτερες τάσεις χτενίσματος για το φθινόπωρο, για να εμπνευστείς. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι να περιμένεις.

Tο'90s φορμάρισμα

Εάν είσαι στο TikTok, γνωρίζεις ότι το φορμάρισμα της δεκαετίας του '90 είναι πολύ δημοφιλές αυτή τη στιγμή και αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα. (Έτσι, αν εξακολουθείς να μαθαίνεις πώς να δημιουργείς αυτό το look στον εαυτό σου, έχεις χρόνο.)

«Αυτό το στιλ φορμαρίσματος έχει να κάνει με τον όγκο, την κίνηση και τις μύτες», λέει στο Popsugar η Mia Santiago, hairstylist των celebrities. «Για να πετύχεις αυτό το look, πρέπει να κάνεις τα μαλλιά όσο πιο ανάλαφρα γίνεται».

Ο κομψός σφιχτός κότσος

Άλλη μια δημοφιλής τάση χτενίσματος στα social media αυτή τη στιγμή; Ο κομψός σφιχτός κότσος. Αυτό που ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει είναι ότι αυτό το καλοκαιρινό updo συνδυάζεται τέλεια με τα ζιβάγκο και τα κασκόλ σου το φθινόπωρο.

«Το να έχεις τα μαλλιά κολλημένα πίσω και στριμμένα σε έναν κομψό ή funky στενό κότσο, είναι τέλειο για το φθινόπωρο», λέει η Santiago.

Ρετρό φουσκωτές μπούκλες

Για περισσότερη νοσταλγία και έμπνευση, κοίτα πιο πίσω από τη δεκαετία του '90. «Για το φθινόπωρο, προτείνω τις φουσκωτές ρετρό μπούκλες και όλα τα στυλ που μπορούν να εξελιχθούν από ένα υπέροχο σετ μπούκλες, όπως ένα mod της δεκαετίας του '60 μισό-πάνω μισό κάτω ή μια ανάλαφρη μπούκλα της δεκαετίας του '70» λέει η hairstyilist πολλών celebrities, Nikki Nelms.

Απαλοί κυματισμοί

Απέναντι από το 90’s φορμάρισμα και τις φουσκωτές μπούκλες της δεκαετίας του '70, έχεις απαλούς κυματισμούς. «Σκέψου τους καλοφτιαγμένους αλλά όχι τέλειους κυματισμούς», λέει η Santiago. «Αυτή η αβίαστη αλλά κομψή εμφάνιση θα είναι στη μόδα αυτό το φθινόπωρο».

Μπορείς να επιτύχεις την εμφάνιση με τρεις διαφορετικούς τρόπους: με ένα ζεστό εργαλείο, βάζοντας τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή πλεξούδα ή χρησιμοποιώντας μια κρέμα που στεγνώνει στον αέρα για να αγκαλιάσει τους φυσικούς σου κυματισμούς.