Το viral κόλπο δύο βημάτων για να φτιάξεις ένα messy κότσο

06.02.2022
Το viral κόλπο δύο βημάτων για να φτιάξεις ένα messy κότσο
Σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, μπορείς να έχεις ένα χαριτωμένο, ακατάστατο updo

Ο Chris Appleton είναι γνωστός για τα αριστουργηματικά του χέρια που διαμορφώνουν τα looks της Jennifer Lopez, της Kim Kardashian και της Dua Lipa. Εκτός από τη δουλειά του με διασημότητες, ο Βρετανός κομμωτής συνηθίζει να μοιράζεται συμβουλές χτενίσματος στον λογαριασμό του στο TikTok. Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα εύκολο hack για να φτιάξεις έναν ακατάστατο κότσο σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσεις και εσύ την πλούσια αλογοουρά της Jennifer Lopez

Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα χρειάζονται μόνο δύο βήματα που δείχνει ο Appleton στο βίντεο. Αρχικά, βουρτσίζει τα μαλλιά του μοντέλου του σε μια ψηλή αλογοουρά. Του αρέσει να τραβάει τα μαλλιά μπροστά για να χαλαρώσει η αλογοουρά, κάτι που την κάνει να φαίνεται πιο απαλή.

Ο Appleton χωρίζει την αλογοουρά σε δύο τμήματα και δένει τα κομμάτια σε έναν κόμπο. Στη συνέχεια, κάνει έναν άλλο κόμπο με αυτά τα δύο κομμάτια πριν καρφώσει τις άκρες που έχουν απομείνει γύρω από τον κότσο. Για να τελειώσει, βουρτσίζει τις μικρές τρίχες γύρω από τη γραμμή των μαλλιών με μια μικροσκοπική βούρτσα και χρησιμοποιεί ένα σπρει μαλλιών για να τις "κλειδώσει" στη θέση τους. Τραβάει επίσης μερικές τούφες ακριβώς μπροστά από τα αυτιά για λίγη περισσότερη ακαταστασία.

Το απλό αυτό hack δημιουργεί έναν αβίαστα ακατάστατο κότσο, ώστε να μην χρειάζεται να παλεύεις με το λαστιχάκι σου για να φτιάξεις τα μαλλιά σου.