Στέφανος Κασσελάκης - Tyler Macbeth: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

08.05.2024
Στέφανος Κασσελάκης - Tyler Macbeth: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους
Στις 28 Αυγούστου στην Κρήτη θα τελεστεί ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κρατήσουν 4 μέρες.

Η ευχάριστη είδηση είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, όμως τώρα έγινε επίσημη καθώς το προσκλητήριο του ζεύγους στάλθηκε ήδη, σε ηλεκτρονική μορφή.

Φαίνεται πως η γαμήλια τελετή θα γίνει στα Χανιά της Κρήτης, και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, από εκεί που κατάγεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους εσάς σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!», διαβάζουμε και ευχόμαστε η ώρα η καλή.

f30b64ce-fee1-45bb-b26b-3d2489c73769.jpg

Σημειώνουμε πως ο ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth είχαν ήδη παντρευτεί σε στενό κύκλο, στις 19 Οκτωβρίου 2023 με πολιτικό τους γάμο στα Hamptons της Νέας Υόρκης και την ακανοίνωση την έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική γραμματεία του κόμματος.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη το καλοκαίρι θα πραγματοποιούνταν ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.

Και τώρα ήρθε η ώρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2024 - 12:49