Η Irina Shayk μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της

15.04.2024
Η Irina Shayk μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της
Η Lea De Seine είναι σήμερα 7 ετών και έχει πάρει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά των εντυπωσιακών γονιών της.

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper ήταν ζευγάρι από το 2015 μέχρι το 2019 και καλωσόρισαν την κόρη τους τον Μάρτιο του 2017. Οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ φιλικές ενώ συνηθίζουν να περνούν μέρος των διακοπών τους μαζί, ως οικογένεια.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει τσακώσει αρκετές φορές στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου ζουν, όμως οι ίδιοι δεν έχουν μοιραστεί ποτέ φωτογραφία της μικρής -καλά, ο Cooper δεν έχει καν λογαριασμό στα social media οπότε εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε.

Η έκπληξη, λοιπόν, ήρθε από την Irina η οποία μοιράστηκε ένα γλυκύτατο βίντεο με την πανέμορφη κόρη της, όμως όχι πρόσφατο.

Bradley Cooper: Η αποκάλυψη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε όταν πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σχολείο

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε χαριτωμένα παιχνίδια μαμάς και κόρης στον φακό, προφανώς τους πρώτους μήνες της ζωής της Lea. Η ρωσίδα καλλονή φαίνεται ότι έβλεπε το βίντεο αυτό στον υπολογιστή της και θέλησε να το δημοσιοποιήσει.

{https://www.instagram.com/p/C5wWvBgugse/}

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση γέμισαν καρδούλες και αγάπη για το απίθανο ντουέτο και ίσως αυτό κάνει τη Shayk να δώσει κι άλλες εικόνες στους διαδικτυακούς της φίλους.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2024 - 13:35