Πέθανε ο Γιάννης Φέρτης: Η τελευταία του επιθυμία και το συγκινητικό «αντίο» της Μιμής Ντενίση

14.04.2024
Πέθανε ο Γιάννης Φέρτης: Η τελευταία του επιθυμία και το συγκινητικό «αντίο» της Μιμής Ντενίση
Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Μία από της εμβληματικές φωνές στο ελληνικό θέατρο σίγησε για πάντα.

Τη θλιβερή είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του. Τον πρόεδρο του ΕΣΗ ενημέρωσε η επί χρόνια σύντροφος του αείμμνηστου ηθοποιού, Μαρίνα Ψάλτη η οποία μοιράστηκε και την επιθυμία του για το τέλος.

«Πριν από λίγο η αγαπημένη φίλη Μαρίνα Ψάλτη με ενημέρωσε για το θλιβερό νέο της αποχώρησης από την ζωή του μοναδικού συντρόφου της, του σπουδαίου μας θεατρανθρώπου, φάρου πολιτισμού και ανθρωπιάς του αγαπημένου φίλου μας Γιάννη Φέρτη που για 65 χρόνια υπηρέτησε το θέατρο μας, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας μέσα από αμέτρητους υπέροχους ρόλους και μάγεψε το ελληνικό κοινό και τις καρδιές μας», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκινώντας την μακροσκελή ανάρτησή του. « Όλο το Ελληνικό θέατρο πενθεί για τον χαμό του σπουδαίου μας ηθοποιού. Αντί στεφάνων σύμφωνα με επιθυμία του, όσοι θελήσουν να ενισχύσουν το έργο κ τους σκοπούς του Ταμείου Αλληλοβοηθειας του Σωματειου Ελλήνων ηθοποιων (ΤΑΣΕΗ). Ο Γιάννης πάντα νοιαζόταν για τους συναδέλφους του με κάθε τρόπο. Θα υπάρξει ενημέρωση για ώρα κ μέρα της εξοδιου ακολουθίας που θα γίνει στο Α κοιμητήριο της Αθηνας. Καλό ταξίδι πολυτάλαντε αγαπημένε μας», διαβάζουμε στη συνέχεια.

Απο΄ τις πάμπολλες αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις ξεχωρίζει σίγουρα αυτή της Μιμής Ντενίση, η οποία υπήξε σύζυγος και συμπρωταγωνίστριά του επί πολλά χρόνια στην αρχή της καριέρας της.

Ξένια Καλογεροπούλου για Γιάννη Φέρτη: «Ήθελε να πάει να ζήσει με την Τσανακλίδου και αν βαρεθεί να γυρίσει»

«Ήταν αυτός που μ έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι εγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ αποχαιρετώ.Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσενα. Αγαπημένε μου», γράφει γεμάτη συγκίνηση η Μιμή Ντενίση και μοιράζεται μια φωτογραφία από το χθες.


{https://www.instagram.com/p/C5vwFlpofYh/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.04.2024 - 18:34