Η Bella Hadid έγραψε ιστορία στο show του Coperni - Εμφανίστηκε γυμνή και ψέκασαν σπρέι που έγινε φόρεμα στο σώμα της

01.10.2022
Η Bella Hadid έγραψε ιστορία στο show του Coperni - Εμφανίστηκε γυμνή και ψέκασαν σπρέι που έγινε φόρεμα στο σώμα της
Όλοι μιλούν για την πραγματικά πρωτότυπη ιδέα των σχεδιαστών που παρουσιάστηκε στο Παρίσι

Χθες γράφτηκε ιστορία στο κεφάλαιο της μόδας στο Παρίσι: Η Bella Hadid έκλεισε το show Άνοιξη 2023 της Coperni, με ένα φόρεμα που ήταν ζωγραφισμένο με σπρέι στο σώμα της χρησιμοποιώντας Fabrican, ένα υλικό από κονσέρβα που στερεοποιείται σε φορετό ύφασμα. Το σόου ήταν αφιερωμένο στις «γυναίκες αυτού του κόσμου» και στις σημειώσεις του show οι σχεδιαστές Sébastien Meyer και Arnaud Vaillan έγραψαν: «Σε εσάς, γυναίκες που ξεπερνάτε το σώμα σας και ποτέ δεν χαμηλώνετε το βλέμμα σας μπροστά στα συρματοπλέγματα της ηθικής».

Η Gigi Hadid λανσάρει τη δική της σειρά με πλεκτά

Το μοντέλο μπήκε στην πασαρέλα με ένα ζευγάρι λευκά εσώρουχα, το στήθος της καλυμμένο με το ένα χέρι και έφυγε με ένα στενό ασύμμετρο λευκό φόρεμα με έξω τους ώμους, με σκίσιμο στο πόδι. Τα στόματα των παρευρισκόμενων έμειναν ανοιχτά, και ήταν δύσκολο να δει κανείς το πρόσωπο κάποιου πίσω από το τηλέφωνό του. Το εντυπωσιακό στιγμιότυπο κυκλοφόρησε σε όλο το Instagram, το TikTok και το Twitter μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο οίκος Coperni φημίζεται για τα υπερσύγχρονα, πρωτοποριακά οράματά του. Η μάρκα αναγνωρίζεται συχνά από την τσάντα της από φυσητό στο γυαλί, που έχει αγαπηθεί από πολλές stars, συμπεριλαμβανομένης της Kylie Jenner.

Η Victoria Beckham σχεδίασε και κυκλοφόρησε τη νέα σειρά με τσάντες