ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ: 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
Yλικά
EKTEΛEΣH
Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία από όλες τις πλευρές τους μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. (Τα θέλουμε τραγανά, όχι λιωμένα). Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε λίγο πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο νερό με αλάτι, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στα λαχανικά. Ανακατεύουμε απαλά, προσθέτουμε τη γραβιέρα, τον βασιλικό και πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.