Πένες Αματριτσιάνα | κουζινα , συνταγες , ζυμαρικά | womenonly.gr
11:48
25/10/2016

Πένες Αματριτσιάνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα ζυμαρικά είναι αγαπημένη γεύση πολλών. Δοκιμάστε τρεις κλασικές συνταγές που σας προτείνουμε και ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

ΥΛΙΚΑ

• 400 γρ. πένες
• 3 κουτ. σούπας λάδι
• 150 γρ. παντσέτα ή μπέικον
• 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
• 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
• 450 γρ. ντομάτα τριμμένη
• 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
• αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε την παντσέτα (ή το μπέικον) με την καυτερή πιπεριά και το κρεμμύδι για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.

Στο μεταξύ, βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά περίπου. Τις ανακατεύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε μαζί με το τριμμένο τυρί.

Επιμέλεια: Αλέξης Μίχας

Συνταγές από το Cook Book

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ