Yλικά
EKTEΛEΣH
Bράζουμε τα μπουκατίνι (al dente), τα σουρώνουμε και τα διατηρούμε ζεστά. Σοτάρουμε σε πολύ ζεστό ελαιόλαδο τον κιμά μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το καρότο και το κρεμμύδι.Mόλις σοταριστούν καλά όλα, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, ανακατεύουμε και μετά ρίχνουμε το κρασί. Aφήνουμε το μείγμα να συμπυκνωθεί ελαφρά και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες, τον μαϊντανό, τη δάφνη, τα γαρίφαλα, αλάτι, πιπέρι και νερό (τόσο που μόλις να σκεπάζει το μείγμα του κιμά). Σιγοβράζουμε τη σάλτσα σε πολύ χαμηλή φωτιά για 2 ώρες, με το σκεύος σκεπασμένο. Σερβίρουμε τα μπουκατίνι με τη σάλτσα μας και με τριμμένο τυρί.