ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ: 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
Yλικά
EKTEΛEΣH
Βράζουμε το μακαρονάκι. Παράλληλα, αφαιρούμε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα χοντροκόβουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και προσθέτουμε το φασκόμηλο. Μόλις αρχίσει να μαραίνεται, ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε για 8 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Ανακατεύουμε καλά σε μπολ τη μυζήθρα με το γάλα, τον βασιλικό και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μείγμα του τυριού στο τηγάνι με τα λουκάνικα. Ανακατεύουμε ξανά και μεταφέρουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι μαζί με το νερό που έχουμε κρατήσει από το βράσιμό τους. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.