Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα υπόλοιπα λαχανικά.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ: 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
Yλικά
EKTEΛEΣH
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα υπόλοιπα λαχανικά. Τα γυρίζουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε την ντομάτα, τον ζωμό, τη ζάχαρη, τον μαραθόσπορο και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να συμπυκνωθεί η σάλτσα, ελέγχουμε το αλάτι και προσθέτουμε τον βασιλικό. Βράζουμε τη φρέσκια πάστα σε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία της, τη σουρώνουμε και σερβίρουμε αμέσως με τη σάλτσα των λαχανικών.