Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Το τελευταίο λεπτό ρίχνουμε και το σπανάκι.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ: 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
Yλικά
EKTEΛEΣH
Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Το τελευταίο λεπτό ρίχνουμε και το σπανάκι. Σουρώνουμε καλά τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τις ελιές, τη ρίγανη, τη φέτα σπασμένη με το χέρι και το ελαιόλαδο. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο πιπέρι.