Πώς να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρώτο σας ταξίδι σα ζευγάρι | σχεσεις & sex , ερωτας , ζευγάρι | womenonly.gr
21:30
6/6/2019

Πώς να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρώτο σας ταξίδι σα ζευγάρι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι συμβουλές για να κυλήσουν ομαλά οι πρώτες σας κοινές διακοπές 

Δεν είναι λίγα τα άτομα που έχουν έρθει αντιμέτωποι με διάφορες αναποδιές σε ταξίδια. Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται να κάνεις το πρώτο σου ταξίδι με το σύντροφο σου; 

Δες και αυτό: 5 φράσεις που θα κάνουν τη σχέση σου καλύτερη

 

Αν φοβάσαι αυτό το μεγάλο βήμα, θα πρέπει να κρατήσεις υπόψη σου ότι υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που, αν τα ακολουθήσεις, είναι λιγότερο πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση και αυξάνεις τις πιθανότητες να περάσεις αξέχαστα. 

Προετοιμαστείτε σωστά

Ένα ταξίδι μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον σύντροφο σου. Ωστόσο, ενώ ο ένας μπορεί να θεωρεί καταπληκτική την ιδέα να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram, ο άλλος ίσως θεωρεί τις διακοπές την τέλεια ευκαιρία για να να αναζητήσει την περιπέτεια μακριά από την τεχνολογία. Αν αποφασίσετε να κάνετε ταξίδι μαζί σα ζευγάρι, καλό είναι να συζητήστε από πριν για το ταξίδι για να ξέρετε πώς να κινηθείτε, έτσι ώστε να λάβει ο καθένας αυτό που χρειάζεται.

Αυτό το είδες; Το ένα -απλό- πράγμα που κάνουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

 

Μην έχετε υψηλές προσδοκίες

Οι περισσότεροι περιμένουν το ταξίδι τους να είναι μονίμως διασκεδαστικό, το ίδιο και η σχέση τους. Από την άλλη, αν προετοιμαστείτε για το χειρότερο σενάριο και περιμένετε να πάνε όλα στραβά, τότε πιθανόν να εκλάβετε καλύτερα καθετί κακό που μπορεί να σας συμβεί. Με λίγα λόγια "κρατήστε μικρό καλάθι".

Φτιάξτε από κοινού το πρόγραμμα σας

Κανονίστε το πρόγραμμα σας, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα ενδιαφέροντα όσο και τις δυνάμεις σας και μην πάρετε μαζί σας περισσότερα πράγματα από όσα χρειάζεστε.

Διάβασε επίσης: Ο άγνωστος εχθρός της σχέσης σου βρίσκεται στα... χέρια σου

 

Συζητήστε από πριν το budget σας

Κάντε μια συζήτηση για το πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε και πως σκοπεύετε να μοιραστείτε τα έξοδα.

Εξασφαλίστε αξιόπιστη μεταφορά και άνετη διαμονή

Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε το άγχος. Δεν θα θέλατε να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να πληρώνετε πρόστιμα ή να ρισκάρετε την ζωή την δική σας και του συντρόφου σας. 

Δώστε περισσότερη προσοχή απ' ότι συνήθως

Φροντίστε να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα πράγματα και εκτυπώστε τα εισιτήρια της πτήσης σας ακόμα και αν τα έχετε στο κινητό σας. 

Αυξήστε την υπομονή σας

Δώστε προτεραιότητα στις βασικές σας ανάγκες – πέρα από το σεξ. Κάποιοι άνθρωποι όντως χρειάζονται καφεΐνη προκειμένου να «λειτουργήσουν». Άλλοι πάλι, μπορεί να έχουν νεύρα επειδή πεινούν. Εάν ο σύντροφος σου είναι νευρικός ή αγχωμένος, μπορεί να είναι λόγω της έλλειψης ύπνου ή λόγω πείνας και όχι επειδή έχετε πάρει τον λάθος δρόμο πέντε φορές. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν, είναι να έχετε αντοχές και υπομονή. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ