Μήπως είσαι η γυναίκα των ονείρων του; 4 τρόποι να το καταλάβεις | σχεσεις & sex , ερωτας , ζευγάρι | womenonly.gr
21:30
17/1/2019

Μήπως είσαι η γυναίκα των ονείρων του; 4 τρόποι να το καταλάβεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O dating coach Matthew Hussey μοιράζεται τα τέσσερα χαρακτηριστικά σε κάνουν ακαταμάχητη για εκείνον

Ξέρεις ότι υπάρχουν τέσσερα εντελώς ακαταμάχητα χαρακτηριστικά που οι άνδρες αναζητούν στη γυναίκα με την οποία θέλουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο γνωστός dating coach. Για δες. Πάει ο νους σου;

 

Δες και αυτό: Ο Obama συμβουλεύει τους άντρες: Για να παντρευτείτε πρέπει να απαντήσετε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις

 

1. Παιχνίδι

Η παιδικότητα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά, επειδή η ζωή είναι αρκετά δύσκολη για να την περάσει ένας άνθρωπος με κάποιον που είναι σοβαρός όλη την ώρα. Μια γυναίκα που μπορεί κατά καιρούς να είναι πιο χαλαρή και διασκεδαστική θα κάνει την καθημερινότητα ενός άντρα πολύ πιο ευχάριστη.

2. Σεξουαλικότητα

Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικά σεξουαλική για να είσαι σέξι. Σέξι σημαίνει να δείχνεις τη σεξουαλική σου πλευρά με διάφορους τρόπους, όπως το να κινείσαι με σέξι τρόπο ή να δείχνεις σε κάποιον ότι τον θέλεις. 

Μπορεί να το δείξεις αυτό με το βλέμμα σου, ή με ένα κοπλιμέντο.

Διάβασε επίσης: 3 πράγματα που τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάνουν καθημερινά, σύμφωνα με την επιστήμη

 

3. Φροντίδα

Η γυναίκα που θα κάνει έναν άντρα να θέλει να την αγκαλιάσει στο τέλος μιας μεγάλης και δύσκολης μέρας, και που μπορεί να τον κάνει να νιώσει ότι μπορεί να βρει ζεστασιά και ενέργεια σε εκείνη, είναι απόλυτα ακαταμάχητη.

4. Ανεξαρτησία

Πολλοί άνδρες θα έλεγαν ότι δεν θα ήθελαν η γυναίκα τους να έχει υπερβολική ανεξαρτησία επειδή τους τρομάζει.

Όταν όμως είσαι ανεξάρτητη, έχεις τη δική σου ζωή, τα δικά σου χόμπι, πράγματα που σου αρέσει να κάνεις, πράγματα που σου αρέσει να μαθαίνεις, αυτό διατηρεί την έλξη του και τον κάνει να νιώθει σαν να έχει δίπλα του έναν καλό συμπαίκτη. Γιατί αν μπορείς να είσαι μακριά και να είσαι ισχυρή από μόνη σου, όταν επιστρέψεις, μπορείς να είσαι καλύτερη ηγέτης και γι 'αυτόν.

Αυτό το είδες; Η επιστήμη απεφάνθη: Οι γυναίκες που παντρεύονται ψηλότερους άνδρες έχουν πιο ευτυχισμένους γάμους

 

Μπορείς να είσαι ισχυρή συμπαίκτρια ακόμα και όταν είσαι ανεξάρτητη. Όταν δεν είσαι ανεξάρτητη και όλη η αξία σου εξαρτάται από αυτόν, τότε δεν μπορείς να πάρεις τα ηνία όταν θα χρειάζεται κάποιον να τον βοηθήσει.

Δε χρειάζεται να έχεις και τα τέσσερα αυτά χαρακτηριστικά ταυτόχρονα. Το κλειδί είναι να να έχεις τη σωστή ποσότητα του καθενός στην κατάλληλη στιγμή. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ