Μήπως είναι νωρίς για τις πρώτες σας διακοπές σαν ζευγάρι; | σχεσεις & sex , ερωτας , ζευγάρι | womenonly.gr
21:30
1/8/2019

Μήπως είναι νωρίς για τις πρώτες σας διακοπές σαν ζευγάρι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η έρευνα που αποκαλύπτει το πόσο πρέπει να περιμένεις μέχρι τις πρώτες σας κοινές διακοπές

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που ξεκινούν με περίσσιο ενθουσιασμό και αισιοδοξία μία νέα σχέση. Είναι εξάλλου λογικό. Τι γίνεται όμως με το κεφάλαιο "διακοπές" όμως, μετά τις οποίες πολλοί γυρίζουν χωρισμένοι;

Δες και αυτό: Πώς να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρώτο σας ταξίδι σα ζευγάρι

Σύμφωνα με νέα έρευνα, μαθαίνουμε ότι τα νεοσύστατα ζευγάρια πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 7 μήνες, προτού κάνουν τις πρώτες τους διακοπές. Η μελέτη ρώτησε 1.500 Βρετανούς κατοίκους και ανακάλυψε ότι το 1/5 των ζευγαριών που αποπειράθηκαν να πάνε μαζί διακοπές πριν φτάσουν τους 7 μήνες σχέσης, κατέληξαν σε χωρισμό. Εξ αυτών, το 8% δεν περίμενε καν μέχρι να γυρίσει πίσω.

Αυτό το είδες; Ο πραγματικός λόγος για τον οποίοι απιστούν κάποιοι άνθρωποι μπορεί να αλλάξει την ιδέα σου για την απιστία

Η εξήγηση είναι ότι όσο πιο νωρίς πας για διακοπές, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να μην ξέρεις καλά το σύντροφό σου και να έρθεις αντιμέτωπος με περίεργες συνήθειες ή με εκδήλωση άγχους. Μία άλλη έρευνα μας ενημερώνει ότι είναι καλό να περιμένουμε τουλάχιστον 10 μήνες. 

Διάβασε επίσης: Έτσι τερματίζουν έναν καυγά τα ευτυχισμένα ζευγάρια

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ