Η εμφάνιση μετράει: Αυτός ο τύπος άντρα είναι σύμφωνα με την επιστήμη ιδανικότερος για σχέση | σχεσεις & sex , ερωτας , ζευγάρι | womenonly.gr
21:33
4/2/2019

Η εμφάνιση μετράει: Αυτός ο τύπος άντρα είναι σύμφωνα με την επιστήμη ιδανικότερος για σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κεφάλαιο άντρες. Εκατομμύρια έρευνες έχουν λάβει χώρα ανά τον κόσμο προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν έναν άνθρωπο ιδανικό για σχέση.

Κι ενώ οι περισσότερες μελέτες έχουν επικεντρωθεί στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ατόμων, νέα έρευνα έρχεται να αποδειχθεί πιο… ρηχή και να δώσει βάση στην εξωτερική εμφάνιση. Των ανδρών συγκεκριμένα.

Διάβασε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιες φωτογραφίες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media [photos]

Πρόκειται για αμερικανική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Evolutionary Biology στην οποία συμμετείχαν 8.520 γυναίκες. Εκείνες, κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα βασικό ερωτηματολόγιο, με τις απαντήσεις τους να έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο συμπέρασμα πως ιδανικότερες σύντροφος για μακροχρόνια σχέση είναι ο άντρας με… μούσια! Στα μάτια των γυναικών τουλάχιστον.

Ναι κορίτσια. Μπορεί πολλές από εμάς να τους έχουμε για λίγο πιο «άτακτους», η επιστήμη όμως φέρνει τα πάνω κάτω, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν αναιρεί ο γεγονός πως το μεγαλύτερο ποσοστό των θηλυκών τους θεωρούν ιδανικούς για σχέση.

Αυτό το διάβασες; Το βασικό συστατικό για την τέλεια σχέση, ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι όλες οι γυναίκες της έρευνας υποστήριξαν πως τα μούσια έχουν αυτό το κάτι παραπάνω! Το αποτέλεσμα μπορεί να δικαιολογηθεί μεταξύ άλλων και από το γεγονός πως τα μούσια είναι δείγμα υψηλής τεστοστερόνης, η οποία τραβά τα θηλυκά σαν μαγνήτης.

Το ότι μας αρέσουν τα μούσια στον άντρα είναι γνωστό. Λέτε τελικά να επηρεάσαμε το αποτέλεσμα χωρίς καν να το ξέρουμε;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ