Ανδρική απιστία: Το Νο1 στοιχείο που φανερώνει ότι… θα κοιτάξει αλλού | σχεσεις & sex , ερωτας , ζευγάρι | womenonly.gr
21:30
17/11/2018

Ανδρική απιστία: Το Νο1 στοιχείο που φανερώνει ότι… θα κοιτάξει αλλού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το κομμάτι της απιστίας είναι κάτι που δυσκολευόμαστε πολύ να συζητάμε ακόμα και μεταξύ μας. Πόσω μάλλον να καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε.

Ωστόσο, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά, με τις έρευνες να θέλουν έναν στους δύο άνδρες να έχει απατήσει σύντροφό του κάποια στιγμή στη ζωή του. Πριν βιαστείς να απογοητευτείς φέρνοντας το ποσοστό αυτό στο μυαλό σου, τουλάχιστον σκέψου τα ευχάριστα (ναι, υπάρχουν κι αυτά).

 Αυτό το διάβασες; Η νέα μορφή απιστίας δεν σχετίζεται με το σεξ

Οι επιστήμονες εντόπισαν ένα βασικότατο στοιχείο το οποίο αν παρουσιάζει ένας άνδρας είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σε απατήσει. Μην το παίρνεις προσωπικά, όχι εσένα μόνο. Όλες!

Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Personality and Social Psychology» και στην οποία συμμετείχαν 233 νιόπαντροι άνδρες, εκείνοι που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή με την σύντροφό τους και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις σεξουαλικές τους επιδόσεις είναι τελικά αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα κοιτάξουν (και) αλλού.

Και οι επιστήμονες γνωρίζουν ακριβώς τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Διάβασε επίσης: 16 διάσημοι γάμοι που χάλασαν λόγω... απιστίας - Οι φήμες & τα ντοκουμέντα! [photos]

Όπως υποστήριξαν, τα αρσενικά αυτά είναι απόλυτα εξοικειωμένα με το σεξ, πράγμα που σημαίνει πως λαμβάνουν άμεσα τα σεξουαλικά μηνύματα που έρχονται από τις γυναίκες γύρω τους. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο για εκείνους να κάνουν την πρώτη κίνηση κάθε φορά που κάτι τους «τραβά» σε άτομο του περιβάλλοντός τους.

Δεν τους δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Δυστυχώς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ