Υποκατάστατα γεύματος! Σε απλά μαθηματικά? αδυνατίζεις!

28.05.2017
Πόσες από εσάς έχουν προσπαθήσει να αδυνατίσουν μετρώντας θερμίδες για κάθε πιάτο σας; Μπορεί η προσπάθεια να ήταν μάταιη γιατί δεν κάνατε τέλειους υπολογισμούς ή δεν αντέχατε τη δίαιτα, αλλά η μέθοδος του ενεργειακού ισοζυγίου είναι απόλυτα σωστή!

Όταν οι θερμίδες που παίρνετε από τα γεύματά σας είναι λιγότερες από τις θερμίδες που καίτε, τότε αδυνατίζετε! Ένα προϊόν υποκατάστασης γεύματος που σας αδυνατίζει, ενώ ταυτόχρονα σας χορταίνει και το απολαμβάνετε είναι το Top Diet που κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας .

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ρόφημα με 200ml γάλα, παίρνοντας μόλις 235 θερμίδες ή με 200g γιαούρτι, παίρνοντας 275 θερμίδες. Έτσι γλιτώνετε τουλάχιστον τις μισές θερμίδες από ένα γεύμα. Το σημαντικό είναι η υψηλή του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και μειώνει την όρεξη, οπότε δεν πεινάτε για τις ώρες που μεσολαβούν μέχρι ένα κανονικό γεύμα.

Αν λοιπόν αντικαταστήσετε 2 γεύματα την ημέρα , θα χάσετε 2-3 κιλά, ενώ με 1 γεύμα Top Diet την ημέρα, μετά την απώλεια των κιλών που θέλετε, θα είστε σίγουρη για τη διατήρηση του βάρους σας! Αλλάξτε τις καθημερινές σας συνήθειες και συνδυάστε μία κανονική διατροφή με το Top Diet! Αυτό θα πει έξυπνη μέθοδος, σίγουρη επιτυχία!

Θα το βρείτε σε 2 γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα! Και είναι πραγματικά υπέροχο να χάνεις βάρος, έχοντας τη γεύση σοκολάτας στην καθημερινή διατροφή σου! Μμμ!!!